(void) jpeg_finish_decompress(&data.d_info); krachuje – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

(void) jpeg_finish_decompress(&data.d_info); krachuje – C / C++ – Fórum – Programujte.com(void) jpeg_finish_decompress(&data.d_info); krachuje – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
oxidián0
Expert
10. 2. 2015   #1
-
0
-

Nevíte proč v knihovně libjpeg info

prepare_read_jpg_file(argv[2], &data);
read_jpg_file(&data);
(void) jpeg_finish_decompress(&data.d_info); // daty to spadne
jpeg_destroy_decompress(&data.d_info);
fclose(data.fpr);

tento kód padá? Už ten program píšu podruhé (vlastně potřetí) a nepovedlo se mi to vyřešit. Oni mají v example.c

(void) jpeg_finish_decompress(&cinfo); 


ale já tam chci dostat člena struktury který je typu

struct jpeg_decompress_struct d_info;

Fungovalo mi to pouze poprvé když jsem to měl tak jak to maj oni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.199.–
oxidián0
Expert
10. 2. 2015   #2
-
0
-

vyřešeno

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.199.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Podobná vlákna

(void) — založil liborb

Void* na byte[] v C# — založil Radek Chalupa

Void * alebo delegate z c# — založil Miro1701

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032017 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý