Zahrnutí dll knihoven do projektu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zahrnutí dll knihoven do projektu – .NET – Fórum – Programujte.comZahrnutí dll knihoven do projektu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
12. 2. 2015   #1
-
0
-

Dobrý den,

potřebuju zahrnout do svého projektu, který dělám ve VS 2012 v C#, pár dll knihoven. Použil jsem referenci, ale když pak vezmu exe soubor a dám ho do jiného umístění v počítači třeba na plochu tak program nefunguje. Knihovny to nenajde.

Je nějaký způsob jak knihovny zahrnout do projektu mimo reference?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.31.–
Reklama
Reklama
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
12. 2. 2015   #2
-
0
-

teoreticky jo ale prakticky bych to asi nedelal   

muzes secky ty knihovny nahazet do resources a pri spusteni aplikaci v "release" rezimu je nacist z tech resources pomoci Assembly.Load

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
RomanZ
~ Anonymní uživatel
244 příspěvků
12. 2. 2015   #3
-
0
-

Na plochu prece patri zastupce, ne *.exe

Nareferencovane knihovny se pri buildu zkopiruji do stejneho adresare, v jakem se vytvori exe, nebo urcite to jde nastavit aby to tak bylo. Kdyz potom program kopirujes do jine slozky, musis vzit vse co k nemu patri, ne jen samotne exe. A na plochu davej jen zastupce, neni prece duvod mit na disku tolik stejnych exe, kolik je uzivatelu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.137.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 125 hostů

Podobná vlákna

Zahrnutí MySQLi.dll ze skriptu — založil Jiří Tylšar

XAML - zahrnutí namespace — založil Petrroll

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý