C++ načtení ze souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C++ načtení ze souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ načtení ze souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
14. 2. 2015   #1
-
0
-

Ahoj. Povedlo se mi zapsat do souboru pole tříd pomocí streamu. Teď bych to, ale potřeboval načíst a s tím si nevím rady. Vím, že musím otevřít soubor a pomocí getline nějak načítat řádky. Potom je uložit do třídy. Mohl by mi prosím někdo znalý napsat jak by měla vypadat ta část s getlinem. Já dokážu načíst jen první hodnotu (n). Díky za pomoc

n je int, jmen je string, funk je int, vyplneno bool. .
 

	fstream ctiPocet; 			// nacteni poctu zaznamu
	ctiPocet.open("personal.txt", ios::in);
	if (ctiPocet==NULL) 
		{	cout<< "!!! NEMOHU NACIST SEZNAM !!!"<<endl<<endl; 
			system ("pause"); 
			exit (1);
		}
	ctiPocet>>pocet;
	pocet++;
	cout<<"\t""v seznamu mate " <<pocet<<" "<<"osob"<<endl<<endl;
	ctiPocet.close()
zapisTxt<<n<<"#"<<pole[n].jmen<<"#"<<pole[n].funk<<"#"<<pole[n].vzh<<"#"<<pole[n].vyplneno<<endl;
Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.36.–
Reklama
Reklama
Matěj Andrle+1
Grafoman
14. 2. 2015   #2
-
0
-

#1 james2000
http://stackoverflow.com/questions/11415850/c-how-serialize-deserialize-objects-without-any-library

Atd. - Google!

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.148.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 92 hostů

Podobná vlákna

Nacteni ze souboru — založil sedma

Načtení souboru C — založil jindra1995

Načtení souboru? — založil DjHard

Načtení souboru do pole — založil Jakub

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý