Pomoc - nejde to vo firefoxe – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc - nejde to vo firefoxe – CSS – Fórum – Programujte.comPomoc - nejde to vo firefoxe – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lukáš0
Newbie
2. 2. 2007   #1
-
0
-

zdarec. V css pracujem asi 3-4 dni a narazil som na tento problém:

Toto je v subore stylemenu.css


#lil a{

color: Aqua;
text-decoration: none;
list-style: none;
background: blue ;
text-align: center;
width: 110px;



}

#lil a:hover{

text-align: center;
color: #F4A460;
text-decoration: none;
list-style: none;
background: Black;
width: 110px;
}

li {
list-style: none;

}


A toto je v html subore:



<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
<link rel="stylesheet" href="stylemenu.css" type="text/css">
<title>Menu pomocou css</title>
</head>
<body>
<ul id="lil">
<li><a href="">Home</a></li>
<li><a href="">Profil</a></li>
<li><a href="">Download</a></li>
<li><a href="">Kontakt</a></li>
</ul>

</body>
</html>



Ked to spustim v exploreri tak sa mi to zobrazi ako chcem, ale ked to spustim cez firefox , tak sa mi zmeni velkost odkazu.Prosim poradte.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Richard Kaliarik0
Super člen
2. 2. 2007   #2
-
0
-

možno to máš vo Firefox tak nastavené (teda ako keby väčší zoom). Tu velkosť myslíš ako to width???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Today was a good day... ICE CUBE
Dragon0
Stálý člen
2. 2. 2007   #3
-
0
-

To lukas775: Stačí když do #lil a a #lil a:hover
Přidáš řádek

display: block;

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lukáš0
Newbie
2. 2. 2007   #4
-
0
-

To Dragon: jj , diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý