Error C3867 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Error C3867 – C / C++ – Fórum – Programujte.comError C3867 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Kenvelo+2
Super člen
18. 2. 2015   #1
-
0
-

Zdravím při kompilaci mi vyskakuje chyba 3867 nějak netuším co s tím.

Zde je kod 

// Set_Win.h
class Set_Win
{
   public :
   void Ulozit_Nastaveni(float &PoziceHraceX, float &PoziceHraceY, 
                         float &Pozice_Cam_X, float &Pozice_Cam_Y);
   ......
};

// Set_Win.cpp

void Set_Win::Ulozit_Nastaveni(float &PoziceHraceX, float &PoziceHraceY, 
                               float &Pozice_Cam_X, float &Pozice_Cam_Y)
{
   string Save = "NewGame.bin";
   ofstream Save_Game;
   Save_Game.open(Save,ios::out|ios::binary);
   Save_Game << PozceHraceX << endl;
   Save_Game << PozceHraceY << endl;
   Save_Game << Pozice_Cam_X << endl;
   Save_Game << Pozice_Cam_Y << endl;
   Save_Game.close();
}

// Player.h
class Player
{
public:
   float ZiskejPozX(){ return PlayerPosX; }
   float ZiskejPozY(){ return PlayerPosY; }
   float ZiskejCamX(){ return Pozice_Kamery_X; }
   float ZiskejCamY(){ return Pozice_Kamery_Y; }

private:
   float PlayerPosX;
   float PlayerPosY;
   float Pozice_Kamery_X;
   float Pozice_Kamery_Y;
};

// Main.cpp
#include ...
.... 
Set_Win Nasta_Menu;
Player Hrac;

int main()
{
/* Problem je zde */
   Nasta_Menu.Ulozit_Nastaveni_Novehry(Hrac.ZiskejPozX,Hrac.ZiskejPozY,
                                       Hrac.ZiskejCamX,Hrac.ZiskejCamY);
   return 0;
}

Pochopil sem akorát s té chyby, že mám vytvořit ukazatel na člena ale vůbec netuším jak a hlavně proč

Předem díky za radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.196.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
18. 2. 2015   #2
-
0
-

proč se metoda jmenuje Ulozit_Nastaveni a volá se Ulozit_Nastaveni_Novehry?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:67c:1222:800:e98e:e1...–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
18. 2. 2015   #3
-
0
-

a nejsme v pascalu -  kdyz mas metodu  int xy();  tak nejde volat jen pomoci  trida.xy ... musis pekne se zavorkou  trida.xy()

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kenvelo+2
Super člen
19. 2. 2015   #4
-
0
-

#2 hlucheucho
To byla chyba přepisu ale i tak díky za upozornění. ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.196.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Kenvelo+2
Super člen
19. 2. 2015   #5
-
0
-

#3 KIIV
Mno to je ta chyba ;) Nevím co sem si myslel tohle mi úplně uniklo. Takže vždy musí prototyp být stejný jako funkce kterou přebírá jestli to chápu dobře ;) 

Moc díky ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.196.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
19. 2. 2015   #6
-
0
-

#5 Kenvelo
hlavne zavorky ()  jsou v C/C++ volani funkce/metody - bez nich je to obycejna adresa, kde funkce ci metoda lezi. (proto ta chyba - u metod musis prihodit i to, ze chces ziskat referenci pomoci &)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 122 hostů

Podobná vlákna

QT error: Error code 62097 — založil QtProgramming

Error — založil karel

Error C# — založil maxiking27

Error — založil Matyas

Error — založil Morgue

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý