Nevypíše prvý provok pola – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nevypíše prvý provok pola – PHP – Fórum – Programujte.comNevypíše prvý provok pola – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Peter1250
Newbie
21. 2. 2015   #1
-
0
-

Ahojte, mám select, ktorý mi vráti viac výsledkov. Vypisujem ich v cykle, no 1. prvok pola mi nevypíše, neviete prečo?

$result = mysqli_query($link,$sql);
while($p = mysqli_fetch_assoc($result)) {
   echo "". $p["a"]. "<br>";
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.92.–
Kit+15
Guru
21. 2. 2015   #2
-
0
-

#1 Peter125
Jakého pole? Tam žádné pole není.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:221:5...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Peter1250
Newbie
21. 2. 2015   #3
-
0
-

To $p nie je pole? A co to je?

Takto som to nasiel na w3schools, že sa má vypísať obsah toho čo vráti select z databázy. Funguje to až na ten prvý prvok, ktorý to nvypíše.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.92.–
Kit+15
Guru
21. 2. 2015   #4
-
0
-

#3 Peter125

$p je slovník, ve kterém je jeden záznam (relace) z databáze. Proto mi ani není jasné, co myslíš tím 1. prvkem. Tady není žádný prvek s indexem 1.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:221:5...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Peter1250
Newbie
21. 2. 2015   #5
-
0
-

Ked si dam ten Select v nejakom programe , tak mi vypise 3 hodnoty..., Ked to mám v php takto vypisu len 2, bez tej prvej.

napr mam select meno from tabulka


V tabulke mam napr: Peter, Diana, Alžbeta

No a keď to zapnem v php , tak mi to vypíše len Diana, Alžbeta.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.92.–
Kit+15
Guru
21. 2. 2015   #6
-
0
-

#5 Peter125
Nebude to náhodou tím, že ten SELECT najde jen dvě relace?

Je možné, že ten tvůj skript vypadá jinak, než jak jsi ho sem napsal? Nikde nevidím SQL dotaz, možná v něm máš chybu.

Vidím to tak, že někde mezi voláš ještě jednou funkci mysqli_fetch_assoc($result), která ti spolkla Petera.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:221:5...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Peter1250
Newbie
21. 2. 2015   #7
-
0
-

Áno mal som tam jeden fetch navyše. :D

Dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.92.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

Podobná vlákna

Vytvorím prvý program — založil L33t5pe@k

Prvy sietovy projekt — založil Dodiq

Vypis pola — založil Michal

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý