Jak používat windows cmd v eclipse? – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak používat windows cmd v eclipse? – Java – Fórum – Programujte.comJak používat windows cmd v eclipse? – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ingiraxo+15
Grafoman
21. 2. 2015   #1
-
0
-

Ahoj, nevíte někdo, jak v eclipse používat windows CMD okno místo té konzole v panelu?

Mám více projektů ve workspace a potřebuju, abych každej mohl otevírat v novém window cmd oknu (stejně jako to má třeba c++ nebo C#).

Vim, že můžu mít víc konzolí v eclipse, ale potřebuju použít klasický příkazový řádek v novém oknu pro každý projekt (každý main())

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Reklama
Reklama
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
181 příspěvků
22. 2. 2015   #2
-
0
-

Jestli to správně chápu co chceš, tak to asi Eclipse neumí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
ingiraxo+15
Grafoman
22. 2. 2015   #3
-
0
-

#2 NotBeginner
Vypadá to tak, mě právě štve, že jakmile spustim 2 projekty tak se perou o jednu konzoli, sice můžu otevřít 2 a potom rucně přepínat, ale v tomhle případě vždy, když spustim druhej projekt, tak se použije první konzole a musim opět ručně přepnou do druhý.

Ono je možný každej projekt otevřít v novým okně (celý okno eclipse), kde bych očekával vlastní konzoli, ale stejně se použije ta "výchozí" a opět nutno ručně přepínat...

Pokud někdo víte jak přímo nechat zobrazený 2 konzole, aby při každým spuštění projektu se použila vlastní konzole, tak hurá.. mě to bez přepínání nejde :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
SVKSuli0
Newbie
4. 3. 2015   #4
-
0
-

#3 ingiraxo
pokial spravne chapem tak by ti malo pomoct toto video: https://www.youtube.com/watch?v=xneRCzcP9uw

je tam popisane ako pustat java projekty cez cmd. ja to tiez tak pustam, az na to ze ja si pisem projekty zatial cez textovy dokument.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
ingiraxo+15
Grafoman
4. 3. 2015   #5
-
0
-

#4 SVKSuli
to video je úplně něco jinýho než já řešim :) Ale to je jedno, už to stejně neřešim, jsem se mířil s tím, že hold eclipse nebude mit vystup do cmd okna

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
SVKSuli0
Newbie
4. 3. 2015   #6
-
0
-

#5 ingiraxo
aha ty si to chcel priamo s eclipse :D tak ale pokial to potrebujes spravit tak to mozes spustit aj tak ako to bolo na videu ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
ingiraxo+15
Grafoman
4. 3. 2015   #7
-
0
-

#6 SVKSuli
nemůžu, jde o to, když v eclipse dáš "Run", tak aby se otevřelo win cmd okno a tam byl vystup z app a zároveň aby tohle okno bylo v nový instanci, takže když spustim třeba druhej projekt v solution, tak se otevře nový cmd okno s výstupem druhý app

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
SVKSuli0
Newbie
5. 3. 2015   #8
-
0
-

#7 ingiraxo
lebo napr v netBeane ti pri spusteny aplikacie vytvory tie .class zlosky ktore si viem najst v dokumentoch a tie by teoreticky mali ist rovnako pustit samostatne cez cmd ako to bolo ukazane na tom videu. 

nebude to tam fungovat rovako?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
ingiraxo+15
Grafoman
5. 3. 2015   #9
-
0
-

#8 SVKSuli
ale mě jde o intergraci přímo v eclipse, samozřejmě že tohle můžu udělat při spuštění z cmd ručně, ale já bych potřeboval, aby se tohle celý vykonalo automaticky po kluknutí na "Run" nebo "Debug" :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
SVKSuli0
Newbie
5. 3. 2015   #10
-
0
-

#9 ingiraxo
aha no tak to chces asi moc :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
ingiraxo+15
Grafoman
6. 3. 2015   #11
-
0
-

#10 SVKSuli
to vim, proto jsem to už vzdal :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů

Podobná vlákna

Eclipse ve windows XP — založil Redby

Jak používat Threading? — založil jojo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý