VS 2013 v C# a přiložení knihovny – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

VS 2013 v C# a přiložení knihovny – .NET – Fórum – Programujte.comVS 2013 v C# a přiložení knihovny – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
23. 2. 2015   #1
-
0
-

Dobrý den,

přiložil jsem si do svého projektu knihovnu SqlTraceException a udělal build exe souboru.

Exe soubor jsem přesunul na flašku (celou složku Debug) a přenesl na druhý počítač. Spustil exe soubor a v GUI spustil potřebnou funkcionalitu. Vyskočila chyba:

Microsoft.SqlServer.Management.Trace.SqlTraceException: Failed to initialize object as reader. ---> System.IO.FileNotFoundException: Nelze načíst soubor nebo sestavení Microsoft.SqlServer.Instapi, Version=11.0.0.0, Culture=neutral, nebo jeden z jejich závislých prvků. Systém nemůže nalézt uvedený soubor.

Na svém počítači to funguje bez problémů. Zkusil jsem tedy ve VS přidat do referencí knihovnu Microsoft.SqlServer.Instapi. Vypíše se chyba: Please make sure that the file is accessible, and that it is a valid assembly or COM component

Proč to na mém počítači jde a na jiném ne? A proč na tom počítači kde to nejede potřebuje ještě knihovnu navíc?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.31.–
Reklama
Reklama
Sath+1
Duch
24. 2. 2015   #2
-
0
-

Trochu strela od boku po chvili googleni, ale neni potreba mit na cilovem pocitaci nainstalovane nejake SQL Server Mamagement Objects tools? Napr. zminka tady: https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms162189.aspx 
Tipnul bych si, ze pridaji do Global Assembly Cache potrebne zavislosti.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.134.–
Xmen0970
Duch
26. 2. 2015   #3
-
0
-

Sath to píše naprosto správně:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.238.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 82 hostů

Podobná vlákna

Outlook 2013 — založil pietro62

Qt - Visual Studio 2013 — založil Kenvelo

HTML a OUTLOOK 2013 — založil tn2003

Multicore vo Visaul Studiu 2013 — založil light_c_programator

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý