Co mam spatne ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Co mam spatne ? – C / C++ – Fórum – Programujte.comCo mam spatne ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kamil
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
26. 2. 2015   #1
-
0
-

cau chci se zeptat proc me to vypisuje pokazdy obe odpovy (jak podvahu tak normalni vahu at zadam jakykoliv udaj??)

#include<iostream>
using namespace std;

float vaha;
float vyska;

int main()
{
cout<<"dobry den vita vas vypocet body mass indexu\n";
cout<<"prosim zadejte vasi vahu\n";
cin>>vaha;
cout<<"prosim zadejte vasi vysku\n";
cin>>vyska;

float vyska2=vyska/100;
float vyska3=vyska2*vyska2;

float bmi=vaha/vyska3;
cout<<"vas body mass index je: " <<bmi <<endl;

if (bmi<18,5)
{
cout<<"***Mate podvyzivu***\n"; 


if (bmi>18,6 && bmi<24,9)

{

    cout<<"***mate idealni vahu***\n";

    return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.11.–
Reklama
Reklama
BDS+2
Věrný člen
26. 2. 2015   #2
-
0
-

#1 Kamil
float hodnoty se zadávají s tečkou např 18.5f

(sice to s tvým dotazem přesně nesouvisí, ale měl by ses zamyslet nad vyhodnocením výsledku)

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.47.99.–
Visual Studio C/C#/C++
(pouze samouk)
Kamil
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
26. 2. 2015   #3
-
0
-

#2 BDS
dik dokonce to vyresilo i muj problem takze super.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.11.–
KIIV+42
God of flame
26. 2. 2015   #4
-
0
-

carka se da pouzit pro oddeleni vyrazu a jako vysledek se pak bere posledni z nich - tim tam je  if (9) ... tak je to vzdy pravda

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kamil
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
26. 2. 2015   #5
-
0
-

#4 KIIV
chvilku me to vrtalo jestli tam mam napsat carku nebo tecku prave, kvuli tomu abych tam neudelal takovou chybu co by tomu dala jiny vyznam no a nakonec to prave bylo spatne:)dik za radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.11.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 148 hostů

Podobná vlákna

CO je spatne? — založil Figa

Co dělám špatně? — založil Chrasty

špatné výsledky — založil vasek.t

[DB] - špatné řazení — založil Storm

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý