PHP anketa s grafickým znázorněním výsledků – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PHP anketa s grafickým znázorněním výsledků – PHP – Fórum – Programujte.comPHP anketa s grafickým znázorněním výsledků – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Ing. MuDr. Josef Novák
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
26. 2. 2015   #1
-
0
-

Dobrý den,

Potřeboval bych odkaz na nějakou jednoduchou funkční PHP anketu s grafickým znázorněním výsledků (s mysql a nic s AJAXEM) a nejlépe s nějakým tutoriálem krok za krokem klidně v AJ. 

Díky předem. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.47.152.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
27. 2. 2015   #2
-
0
-

Zkus hledat pocitadlo zobrazeni/navstev stranky. To je vesmes podobne, jen ho upravis. Poradna anketa obsahuje ruzne filtry a moznosti zmenu hlasu, detekce ip, ...

google = pocitadlo zobrazeni php navod
http://www.itnetwork.cz/…adlo-navstev - to nevim, jestli pochopis... a je tam mysql

http://firstpage.rellik.eu/?page=counter - to je sice jednoduche, bez mysql, ale neobsahuje to prikaz flock(), takze to bude fungovat spatne, kdyz dva naraz spusti pocitadlo, znici se tim soubor, navic to neresi prava k souboru. Ale mozna, ze z toho pochopis zakladni princip. V podstate na anketu bys vyrobil nekolik souboru a zapisoval kazde zvlast nebo oddelil cisla mezi sebou strednikem (to bys pres explode, implode rozsekal do pole). kazdopadne tohle si muzes zkusit. Pokud ti to bude pocitat zobrazeni stranky, tak to pak upravis na klikani na odkazy. nacteni z odkazu je prikaz 

<a href="?odpoved1=1">1</a>
<a href="?odpoved1=2">2</a>
<?php
if (isset($_GET['odpoved1']))
{
echo 'zmacknuta odpoved1 '.$_GET['odpoved1'];
...php kod pocitadla...
}
if (isset($_GET['odpoved2']))
{
echo 'zmacknuta odpoved2 '.$_GET['odpoved2'];
...php kod pocitadla...
}
?>

http://www.jakdelatweby.cz/php/pocitadlo.php

google = pocitadlo navstev php navod
http://www.php.jonweb.cz/…y/pocitadlo/
http://interval.cz/…vstev-v-php/
http://www.tvorba-webu.cz/…_navstev.php

google = anketa php navod - u ankety asi pujdou vsichni pres db, pac to je nejlepsi cesta
http://diskuse.jakpsatweb.cz/?… - tady pouzivaji implode/explode, treba
https://www.karpiel.sk/…anketu-v-oop
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?…
http://pabi3.com/…php-a-mysql/
http://www.itnetwork.cz/…ety-tutorial
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:1c00:99...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
27. 2. 2015   #3
-
0
-

Jo, tam jsem ti chtel dat vid odkazu
<a rel="nofollow" href="?odpoved1=1">1</a>
<a rel="nofollow" href="?odpoved1=2">2</a>
<a rel="nofollow" href="?odpoved2=33">33</a>
<a rel="nofollow" href="?odpoved2=44">44</a>
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:1c00:99...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
27. 2. 2015   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:1c00:99...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Anketa vyhodnocení výsledků — založil tomkralik

PHP Mysql výpis výsledku — založil Anonymní uživatel

PHP anketa - dotaz — založil Toreto

PHP ANKETA - 1Hlas 1IP — založil Jirka Král

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý