Ahoj, začínám s Java EE a potřeboval bych trochu poradit. našel jsem tento tutorial:http://www.linuxsoft.cz/article.php?… a nelíbí se mi to, že v metodách doGet a doPost musí ověřovat z jaké url požadavek přišel. nebylo by jednodušší, aby ke každé url byla metoda, která by se zavolala? například pro /edit?id=5 by byla metoda void edit(int id). jak by se toto dalo udělat? s javou teprve začínám tak prosím o trpělivost :)
Fórum › Java
První MVC web v Java EE
jeden servlet moze pocuvat na jednej adrese (nastavis to vo web.xml ale myslim ze sa to da aj anotaciami) ... oni tam pouzili jeden servlet ktory pocuva na root adrese a podla zvysku adresy presmeruje request ... mozes si spravit x servletov a kazdy bude pocuvat na inej adrese ... pouzivat servlet je ale velmi velke kladivo a vo vecsine pripadov ho proste nepotrebujes ... pouzi JSP/JSF ktore ti poskytne nastroj pre pisanie stranok a mapovanie adries si spravi sam ... pre rest je tu JAX-RS (ktory mozes jednoducho pouzit aj pre to co potrebujes)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů
Podobná vlákna
Java web framework pro tvorbu WEB GUI — založil martin
Java web framework pro tvorbu WEB GUI — založil martin
Prvni pokus web — založil mort
Můj první program - Java — založil Radek
Java - první příklad Herout — založil Martin
Moderátoři diskuze