Recaptcha a login – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Recaptcha a login – .NET – Fórum – Programujte.comRecaptcha a login – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
2. 3. 2015   #1
-
0
-

Prosím o radu. Pro přihlášení do admistrátorské sekce používám komponentu login (Membership Provider), která samostatně bez Recaptcha funguje v pořádku, ale rád bych zapezpečil přihlášení pomocí opsání kódu z Recaptcha for .NET.

Vytvořil jsem událost na tlačítko přihlášení, kde jsou možné stavy Recaptcha. Nevím, kam nasměrovat... po úspěšném opsání kódu, jelikož po správném opsání kódu a loginu se vrátím na přihlášení. Redirect přímo do složky/stránky nefunguje.

Popřípadě uvítám jiné řešení... Předem moc děkuji.

Login.aspx:

<%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" Async="true" CodeFile="Login.aspx.cs" Inherits="Login" UICulture="auto" %>
<%@ Register Assembly="Recaptcha.Web" Namespace="Recaptcha.Web.UI.Controls" TagPrefix="cc1" %>


<!DOCTYPE html>

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head runat="server">
    <title>Přihlášení</title>
</head>
<body>
    <form id="formAdmin" runat="server">

        <div>
            <asp:Login ID="Login1" runat="server" OnAuthenticate="Login1_Authenticate" ></asp:Login>
            <cc1:Recaptcha ID="recaptchaLogin" PublicKey="XXX" PrivateKey="XXX" runat="server" />          
            <asp:Label ID="lblmsg" runat="server" Text=""></asp:Label>
        </div>
    </form>
</body>
</html>

Login.aspx.cs: 

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Web;
using System.Web.UI;
using System.Web.UI.WebControls;
using Recaptcha.Web;

public partial class Login : System.Web.UI.Page
{
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }

 protected async void Login1_Authenticate(object sender, AuthenticateEventArgs e)
    {
        if (String.IsNullOrEmpty(recaptchaLogin.Response))
        {
            lblmsg.Text = "Captcha nemůže být prázdná.";
        }
        else
        {
            RecaptchaVerificationResult result = await recaptchaLogin.VerifyTaskAsync();

            if (result == RecaptchaVerificationResult.Success)
            {
                Response.Redirect("~/admin/");
            }
            if (result == RecaptchaVerificationResult.IncorrectCaptchaSolution)
            {
                lblmsg.Text = "Nesprávný kód.";
            }
            else
            {
                lblmsg.Text = "Jiný problém s captcha.";
            }
        }
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.134.–
q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
3. 3. 2015   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

$login — založil Counter

Login — založil mylan4

Login uživatele — založil Counter

Nefungující login — založil Krupy(nejede login)

PHP login — založil Jirka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý