Triedy - mensi problem – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Triedy - mensi problem – Java – Fórum – Programujte.comTriedy - mensi problem – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
puko123
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
4. 3. 2015   #1
-
0
-

Caute,potrebujem poradit,taky mensi problem s triedami,vytvoril som si subor Application.java s triedou Application ,no ked dam mimo nej triedu tak to chce odo mna ze na to treba dalsi subor ...a ked to vytvorim dnu triedy Application,tak mi to hadze problem ked si vytvaram objekt.Je to len taka jednoducha trieda. Dik za rady :)

public class auto{
	public void ret(){
		System.out.println("Auto");
	}
	
}   

public class Application{
   

   public static void main(String []args){
	   auto Jaguar =new auto();  //Value of local variable
	                             //is not used
   }
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.16.–
Reklama
Reklama
puko123
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
4. 3. 2015   #2
-
0
-

A este "Public type auto must be defined in its own file" :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.16.–
SVKSuli0
Newbie
4. 3. 2015   #3
-
0
-

#2 puko123
a cez co to programujes?

ja som dnes skusal nieco podobne ako ty tu skusas a pisal som to do textoveho dokumentu, tiez mam obydve triedy napisane v jednom tak ako to tu ukazujes ty ale ked som to skompiloval  cez prikazovy riadok  automaticky my to vytvorilo dve samostatne zlozky class. potom som len cez prikaz pustil hlavnu triedu main() a fungovalo to. 

tak to mozes mat problem ak to pises napr cez eclipse.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
puko123
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
4. 3. 2015   #4
-
0
-

Cez Eclipse na Ubuntu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.16.–
SVKSuli0
Newbie
4. 3. 2015   #5
-
0
-

#4 puko123
tak bud to pis do textoveho dokumentu a pustaj cez cmd aby ti to takto fungovalo alebo rozdel tie triedy do dvoch samostatnych programoch. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
puko123
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
4. 3. 2015   #6
-
0
-

Predtym na W7 mi to islo v pohode..potom to aj treba nejak importovat? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.16.–
puko123
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
4. 3. 2015   #7
-
0
-

Okay ,vyriesil som to,nasiel som ze Java moze mat len jednu public triedu,cize som ostradil public z "public class auto" a funguje :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.16.–
SVKSuli0
Newbie
4. 3. 2015   #8
-
0
-

#6 puko123
ja si teraz nepametam presne lebo ja nemam nic nainstalovane ale ked som pouzival netBean tak viem ze ked som vytvoril aplikaciu tak mi to tam automaticky vytvorilo hlavnu triedu main() a ked som chcel novu triedu tak som musel vytvorit v tej app novu triedu a to bolo potom ako kedy v druhom dokumente nebolo to napisane takto vsetko v jednom... neviem ci sa vyjadrujem spravne :D hadam chapes.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
SVKSuli0
Newbie
4. 3. 2015   #9
-
0
-

#7 puko123
ok tak to je dobre ja som nikdy nepisal takto viac tried pod seba vzdy som to daval samostatne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
puko123
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
4. 3. 2015   #10
-
0
-

A ked si ich daval samostatne si ich importoval? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.16.–
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
181 příspěvků
4. 3. 2015   #11
-
0
-

 Pokud to chceš mít ve stejném souboru Application.java pak ostatní třídy nesmí být public.

Neboli pokud je třída public pak musí mít vlastní soubor.

class auto{
	public void ret(){
		System.out.println("Auto");
	}
	
}   

public class Application{
   

   public static void main(String []args){
	   auto Jaguar =new auto();  //Value of local variable
	                             //is not used
   }
Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
sleepy
~ Anonymní uživatel
422 příspěvků
8. 3. 2015   #12
-
0
-

#10 puko123
ak je to cele v jednom package netreba importovat. Cize ak mas applikaciu napr.:

foo.Bar.class a foo.Baz.class nemusis Baz do Bar importovat (ani opacne). Ale ak mas ine package:

foo.Bar.class baz.Qux.class musis urobit import, napr. foo.Bar.class:

import baz.Qux

class Bar {
	//...
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.67.–
ingiraxo+15
Grafoman
9. 3. 2015   #13
-
0
-

Trochu popíchnu, ale názvy tříd se vždy píší prvním písmenem velkým ;) Ciže v tvém případě 

class Auto
{
    private final String typ;

    public Auto(String typ)
    {
        this.typ = typ;
    }

    public String getTyp()
    {
        return typ;
    }

    @Override
    public String toString()
    {
        return typ;
    }
}

public class Main
{
    public static void main(String[] args)
    {
        Auto auto = new Auto("Jaguar");
        System.out.println(auto); // vypíše "Jaguar"
    }
}

A pokud nechceš, aby třída "Auto" byla vidět, tak jí dáš přímo do třídy "Main" jako "private static class Auto", potom všechny gettery ve tříde Auto můžeš smazat

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 30 hostů

Podobná vlákna

Mensi problem s xml — založil Anonymní uživatel

C++ dedenie triedy — založil Marbulinek

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý