Casovani v java – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Casovani v java – Java – Fórum – Programujte.comCasovani v java – Java – Fórum – Programujte.com

 

Jirka
~ Anonymní uživatel
305 příspěvků
6. 3. 2015   #1
-
0
-

Ahoj všem, mám tento script a nevím si s tím rady zobrazuje se mi každý den jeden obrázek bohužel tuším že u 7 obrázku mi to skončí a jede znova první obrázek. potřeboval bych přenastavit aby se spustily všechny obrázky a stále dokola.

<script type="text/javascript"><!--
   var n = 21;
var imlocation = "/";
 function ImageArray (n) {
   this.length = n;
   for (var i =0; i < n; i++) {
     this[i] = ' '
   }
 }
image = new ImageArray(21);
image[0] = 'obrazek1.png';
image[1] = 'obrazek2.png';
image[2] = 'obrazek3.png';
image[3] = 'obrazek4.png';
image[4] = 'obrazek5.png';
image[5] = 'obrazek6.png';
image[6] = 'obrazek7.png';
image[7] = 'obrazek8.png';
image[8] = 'obrazek9.png';
image[9] = 'obrazek10.png';
image[10] = 'obrazek11.png';
image[11] = 'obrazek12.png';
image[12] = 'obrazek13.png';
image[13] = 'obrazek14.png';
image[14] = 'obrazek15.png';
image[15] = 'obrazek16.png';
image[16] = 'obrazek17.png';
image[17] = 'obrazek18.png';
image[18] = 'obrazek19.png';
image[19] = 'obrazek20.png';
image[20] = 'obrazek21.png';
image[21] = 'obrazek22.png';
var currentdate = new Date();
var imagenumber = currentdate.getDay();
document.write('<img src="' + imlocation + image[imagenumber] + '">');
//--></script>

Všem předem děkuji za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.238.209.–
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
185 příspěvků
6. 3. 2015   #2
-
0
-

Jsi tu špatně. Pleteš si JavaScript a Java. Běž s tím do správné sekce a to JavaScript.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
Jirka
~ Anonymní uživatel
305 příspěvků
6. 3. 2015   #3
-
0
-

#2 NotBeginner
ok

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.238.209.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý