Blockchain walet btc kod – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Blockchain walet btc kod – PHP – Fórum – Programujte.comBlockchain walet btc kod – PHP – Fórum – Programujte.com

 

evryl0
Newbie
11. 3. 2015   #1
-
0
-

zdravim potreboval by som na moj web spravit-uprevit php kod sposobom:

ked klikne prihlaseni uzivatel na button buy lvl 1 presmerovalo ho to na dalsiu stranku php kde bude qr kod a cislo kam to poslat. ja by som potrebova aby ked zaplati user za kupu lvl. tak po zaplateni ked nabehne platba: co je v podstate hned sa stal user na isti cas lvl 1. to by mu aj pisalo na webe. ale po uplinuti casu sa zas automaticki stal free clenom.

viem ze sa to da lebo na stranke penazenki https://blockchain.info/api ; su aj skripti ako to urobyt len ja neviem ako. ak by sa nasiel niekto kto by mi to urobil ponukam mu za ochotu 0.1 btc nieje to sice moc no v podstate ide len o kopirovanie a nastavenie kodu popripade nastavenie v sql tabuliek. dam pristup priamo do pc a moze pracovat priamo na mojom booku vsetko potrebne je na nom pre pracu aj php mamber kod

pre vas co sa v tom vyznate praca na chvilku pre mna na mesiace

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.209.–
evryl0
Newbie
11. 3. 2015   #2
-
0
-

v tom linku treba kliknut na button api tam su aj postupi kodov transakcii pozrite sa najprv tam zeby ste lepsie pochopili o co ide

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.209.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

C++ kod chyba? — založil uGo

Čárový kód — založil Pebble

Zdrojový kód — založil jurinecko

Z textu kód — založil Polarski

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý