PHP anonymizer – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PHP anonymizer – PHP – Fórum – Programujte.comPHP anonymizer – PHP – Fórum – Programujte.com

 

marek0
Stálý člen
4. 2. 2007   #1
-
0
-

caute poradite mi som sa pokusal si spravit vlastby anomimyzer ale nejako mi to neslo :( neviete mi poradit kde si chyba

<html>
<head>
<title>Myky's 100% Free Anonymizer</title>
</head>
<body>
<form action="?" method="GET">
<input type="text" name="q" value="http://">
<input type="hidden" name="act" value="anon">
<input type="submit" value="ANONYMIZE">
</form>

<form action="?" method="GET">
<input type="hidden" name="q" value="http://www.google.com/">
<input type="text" name="s">
<input type="hidden" name="act" value="angs">
<input type="submit" value="ANONYMIZED GOOGLE SEARCH">
</form>

<hr />
<hr />

<base href="<?php echo($_GET["q"]); ?>" />
<!-- Readfile START -->
<?php

$q = $_GET["q"];
$act = $_GET["act"];

//Anonymized Browsing
if ( $act == "anon" ) {
readfile ($q);
}

//Anonymized Googling
if ( $act == "angs" ) {
readfile ("http://www.google.com/search?&q=".$s."");
}

?>
<!-- Readfile END -->

</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
4. 2. 2007   #2
-
0
-

1) aby se to vubec nacetlo bez chyb...

<html>

<head>
<title>Myky's 100% Wrong Anonymizer</title>
</head>
<body>
<form action="?" method="GET">
<input type="text" name="q" value="http://">
<input type="hidden" name="act" value="anon">
<input type="submit" value="ANONYMIZE">
</form>

<form action="?" method="GET">,
<input type="hidden" name="q" value="http://www.google.com/">
<input type="text" name="s">
<input type="hidden" name="act" value="angs">
<input type="submit" value="ANONYMIZED GOOGLE SEARCH">
</form>

<hr />
<hr />

<base href="<?php echo(@$_GET["q"]); ?>" />
<!-- Readfile START -->
<?php

$q = @$_GET["q"];
$act = @$_GET["act"];

//Anonymized Browsing
if ( $act == "anon" ) {
readfile ($q);
}

//Anonymized Googling
if ( $act == "angs" ) {
readfile ("http://www.google.com/search?&q=".$s."");
}

?>
<!-- Readfile END -->

</body>
</html>


2) Aby to melo smysl, tak bys tam musel udelat i prepisovani odkazu. A to podle toho, jak je to napsany, neni nic pro tebe ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý