Form + Enter – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Form + Enter – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comForm + Enter – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zelenac10
Návštěvník
19. 3. 2015   #1
-
0
-

Zdravím

chcel by som sa opýtať.

- mam formulár s from action method="POST", ale ked stlačím tlačitko tak všetko funguje správne, ale ked stlačím Enter tak vypiše najspodnejšiu hodnotu nestretli ste sa s tím niekedy už?

- A input je vždy nazvatý nazov1, nazov2 adť.....

SUBMIT 

Připojen obrázek.

ENTER

KÓD:

Připojen obrázek.

<?
//Vyber hlavicky
include "../system/hlavicka_login.php";

//ID majitela
session_start(); 
$majitel =  $_SESSION['majitel'];

// Vyber pocet sortimentu hidden hodnote
$pocet = $_POST['pocet'];

        
   // Overenie a zapis do DB
   for ($i = 1; $i <= $pocet; $i++)
    {
     
     //Vyber udajov 
     $nazov = $_POST["nazov$i"];
     $mnozsvto_1 = $_POST["mnozsvto$i"];
     $jednotky = $_POST["jednotky$i"];
     $kupna_cena_1 = $_POST["kupna_cena$i"];
     $predajna_cena_1 = $_POST["predajna_cena$i"];

     //kontrola cenu ci tam nieje na miesto bodky čiarka.
    $kupna_cena_2 = str_replace(",",".", $kupna_cena_1); 
    $predajna_cena_2  = str_replace(",",".", $predajna_cena_1); 
    $mnozsvto = str_replace(",",".", $mnozsvto_1);
        
    //kontrola či nieje použitý znak € v cene
    $kupna_cena = str_replace("€","", $kupna_cena_2); 
    $predajna_cena = str_replace("€","", $predajna_cena_2);   
                     
      // Kontrola ci su udaje zadane
      if ($nazov != "Názov" AND $mnozsvto_1 != "Množstvo" AND $jednotky != "0" AND $predajna_cena_1 != "Predajná cena")
       {
        //Posledné overenie či je to fakt čislo
        if (is_numeric($kupna_cena) AND is_numeric($predajna_cena) AND is_numeric($mnozsvto))
         {
          require_once ('db.inc.php');
           do {
            if (!OpenDB()) break;
             if(mysql_query("insert into sortiment values('','$nazov','$jednotky','$mnozsvto','$kupna_cena','$predajna_cena','$sklad','$prijate','$majitel')")) 
            mysql_close();                                            
           } while (false); 
           
           include "formulary/hotovo.php";
         } 
       }
      else
       {
         //Overenie ci nie je cely riadko prazdny ak je tak sa neukaze ako chyba.
         if ($nazov == "Názov" AND $mnozsvto_1 == "Množstvo" AND $jednotky == "0" AND $predajna_cena_1 == "Predajná cena")
         {
          // Nevykona sa nic. A riadok sa strati..
         }
        else
         {
          
          //zaciatok stranky  ERROR
          if ($hodnota == "")
           {  
            $hodnota = "1";        
           }  
          else
           {
            $hodnota++;
           }        
         
          if ($hodnota == "1")
           {
           echo "<form action='pridat2.php' method='post'>
                  <center>
                   <H1>Pridať sortiment</H1>
                  Zle ste zadali niektoré hodnoty. Tie správne sa už nahrali do databázy. 
                  <table>";
          }
          
          //Hodnota na formular aby vypisoval CSS ERROR
          $pridat = "2";
          
          //Cislo inputu
          $i = $hodnota;
             
          // Zle zadane vypise znova.              
          include "formulary/pridat_formular_2.php";
        
         //Vycistenie hodnot   
         $nazov = "";
         $mnozsvto = "";
         $kupna_cena = "";
         $predajna_cena  = "";
         $jednotky  = "";
        }
       }          
     } 

      echo "</table>";
      
   // Ukoncenie vypisu
    if ($hodnota != "")
     {
      echo  " 
        <input type='hidden' name='pocet' value='$hodnota'>
       <input type='button' name='tl' class='css-submit' value='Odoslať'><br>   ";
     }         
echo "
      </center>
     </form>";

   
//Vyber Paty
 include "../system/pata.php";     
?>

ďakujem za rady....

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.121.182.–
Vkuse sa len učím :)
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2533 příspěvků
19. 3. 2015   #2
-
0
-

1) Je treba pouzit funkcni browser. Doporucuji IE nebo FF. Na vse ostatni nelze spolehat v nicem. Na to casem prijdes :)

2) Pokud resis html, dej sem html kod. Kdo ma hadat, co tvuj program vyplodi za html? Treba tam mas chybu.

3) Predstav si, ze mas formular, kde mas 50 butonu. Kdyz zmacknes enter, ktery z nich se ma odeslat php kodu? Zadny, protoze tak formular funguje. Ale kdyz tam das input type=submit a bude jediny, tak se odesle ten. Kdyz jich bude vic, nevim, to nepouzivam, mozna vsechny.
Nicmene, muzes to zkusit podchytit javascriptem pres <form onsubmit="..."> jestli to chces dal takto resit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:11cd:54...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Enter — založil Ondřej Šplíchal

Enter a pokračuj — založil Ondřej

Enter v editboxu — založil Tom9k

Potvrzení klávesou ENTER — založil aTTix

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý