Zarovnanie menu na stred – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zarovnanie menu na stred – CSS – Fórum – Programujte.comZarovnanie menu na stred – CSS – Fórum – Programujte.com

 

evryl
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
25. 3. 2015   #1
-
0
-

ahoj mam takyto problem spravil som si menu: viz kod

html>
 <head>
 <style>
        #menu {color: red;}
        #menu a {color: red;}
        a {text-decoration:none; }
        .menuitem {border: 1px solid green; float: left;}
        .menuitem {padding: 10px 50px;}
 </style>
 </head>  
 <body>
 <div id="menu">
 <div class="menuitem"><a rel="nofollow" href="/" ><b>FAUCET</b></a></div>
 <div class="menuitem"><a rel="nofollow" href="/" ><b>FAQ</b></a></div>
 <div class="menuitem"><a rel="nofollow" href="/" ><b>RULES</b></a></div>
 <div class="menuitem"><a rel="nofollow" href="/" ><b>CONTACT</b></a></div>
 <div class="menuitem"><a rel="nofollow" href="/" ><b>LOGOUT</b></a></div>
 </div>
 <div style="clear: both" ></div>
 <a rel="nofollow" href="/" >LOGOUT</a>
 </body>
</html>

problem je v tom ze toto menu includujem a neviem ho nijako zarovnat na stred stranky

pozry kod aj som to tam popisal

<html>
<body>
<link rel="stylesheet" type="text/css" rel="nofollow" href="test.css"> // toto je odkaz na css //
//v ktorom sa nachadza len toto: body {text-align: center; background-color: white; font: cursive;}//        
//vlastne len zarovnanie na stred//                    
<img src="btc.png"> // obrazok je krasne zarovnani na stred//
<br>

<?php include("menu.html"); ?> // toto je to menu no to sa mi uz nezarovnava na stred//
<br>


<p><h3 align="center"><i>Welcome: <?php echo $user; ?></i>
</h3>

vedeli by ste mi stim prosim poradit skusal som to uz aj cez kalsicki center ale nic vdaka

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.209.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
25. 3. 2015   #2
-
0
-

body ma sirku 100%
div ma sirku 100%
img ma sirku treba 50px
Co myslis, je mozne neco, co vyplnuje cely prostor jeste nekam zarovnat?
Kdyz tu sirku zmenis, mozna pujde pouzit text-align:center (ktere musis dat do nadrazeneho elementu, ve tvem pripade body) pro IE a ostatni to znaji jako margin:0 auto; (nebo margin-left:auto; margin-right:auto;)

Samozrejme, je tu klasicka moznost, pouzit margin zleva treba o 200px a fingovat tak vystredeni. Nebo position + left.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:dc1d:d7...–
evryl
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
26. 3. 2015   #3
-
0
-

vyriesene margin auto hodili som to do tabulky  a tabulka bola automaticky siroka podla dalzky textu

vdada

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.209.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý