Zobrazení na stránce – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zobrazení na stránce – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comZobrazení na stránce – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
koubas0
Duch
25. 3. 2015   #1
-
0
-

Mám vytvořené pole a tlačítko k odeslání a chtěl bych se zeptat jak udělat, že když uživatel, který vstoupí na stránku a vyplní pole a klikne na odesílací tlačítko, aby se jeho text odeslal a rovnou zobrazil na stránce? Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.104.–
lukas.balaz0
Super člen
25. 3. 2015   #2
-
0
-

#1 koubas
HTML generuje server, takže nejakým server-side jazykom (najpoužívanejšie PHP). Teda ak som správne pochopil, čo chceš ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.41.–
koubas0
Duch
25. 3. 2015   #3
-
0
-

#2 lukas.balaz
Přesný příkaz tušíš? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.104.–
koubas0
Duch
25. 3. 2015   #4
-
0
-

V tom PHP myslím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.104.–
ondrej39+1
Věrný člen
25. 3. 2015   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.234.–
Inject all the dependencies!
koubas0
Duch
25. 3. 2015   #6
-
0
-

#5 ondrej39
Děkuju, ale myslím to tak, aby to na té stránce už zůstalo a mohl se na to podívat kdokoliv další, kdo se na stránku koukne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.104.–
ondrej39+1
Věrný člen
25. 3. 2015   #7
-
0
-

#6 koubas
Tak potom buď databázi, anebo mít prostě tu hodnotu uloženou v souboru, z toho souboru ji načíst a na stránce zobrazit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.234.–
Inject all the dependencies!
koubas0
Duch
25. 3. 2015   #8
-
0
-

#7 ondrej39
Ok, díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.104.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
26. 3. 2015   #9
-
0
-

Kniha navstev je zalozena na zapisu do souboru nebo databaze. Nebo pocitadlo zobrazeni, jestli hledas neco jednoducheho.
Pokud ale soucasne muze editovat ten soubor vice uzivatelu, coz je presne pripad pocitadla a knihy navstev, tak soubor je nutne zamykat, flock(). Navic je treba nastavit prava pro zapis tomu souboru, chmod(), mozna. no, zkratka lepsi ta databaze.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:5907:62...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý