Ako sa zacat v Delphi – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ako sa zacat v Delphi – Delphi – Fórum – Programujte.comAko sa zacat v Delphi – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
pietro620
Návštěvník
27. 3. 2015   #1
-
0
-

Prosim Vas ako mam zacat s programovanim v Delphi ? 

Kde najdem komponenty ? Prosim si dobru webovu stranku ohladom komponentov Delphi. Na googli som nic rozumne nenasiel 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.170.–
Reklama
Reklama
Judegarek0
Newbie
27. 3. 2015   #2
-
0
-

Ja bych s Delphi ani nezačínal. Java, C#, C++ ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.73.212.–
Ježíš zaplatil za naše hříchy a tím nás zachránil od věčné smrti a zatracení. Čtěte bibli, napravte se. Zde zdarma v češtině: http://bible21.cz/wp-content/uploads/2010/12/BIBLE21.pdf
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
27. 3. 2015   #3
-
0
-

Urcite raci nechces c++? Delphi bude mit vetsinu z toho placenou a i komponenty. Zakladni komponenty najdes v menu (mozna zalozkach) jako tlacitka, formulare, tabulky jako excel, obrazky, ...  Pretahnes si to do sede plochy projektu, dvakrat na to poklikas nebo jednou a vlevo se ti objevi menu s nastaveni daneho objektu
Nekde mam jeste mozna kod prohlizece obrazku z delphi 3 seskladaneho ze zakladnich komponent :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:48d0:48...–
hlucheucho+10
Posthunter
27. 3. 2015   #4
-
0
-

Embaracdero Delphi zadarmo získáš jen 30-denní trial - za tak krátkou dobu se moc nenaučíš. Placené verze pak stojí několik desítek tisíc. Vhodnější se jeví Lazarus. Tvrdí o sobě, že je open source. Nemyslím si, že Delphi je dobrá volba, ale záleží na tom, co chceš dělat.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:67c:1222:800:dd99:ce...–
pietro620
Návštěvník
27. 3. 2015   #5
-
0
-

#2 Judegarek
bohuzial sef mi povedal jasne v Delphi. Sef 20 rokov programoval aj programuje aj teraz 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.170.–
pietro620
Návštěvník
27. 3. 2015   #6
-
0
-

#4 hlucheucho
Pouzivam platenu verziu CodeGear 2009 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.170.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
27. 3. 2015   #7
-
0
-

podle google = CodeGear 2009 component
http://edn.embarcadero.com/article/38459
To vypada na stranku plnou vselijakych doplnku. Si myslim, ze je to zbytecnost, pokud nepotrebujes nic extra. Vzdycky si to muzes naprogramovat sam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:48d0:48...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Ako zacat? — založil Laco797

C myska - ako zacat — založil Even

Ako spustim delphi?pls — založil Marilyn666

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý