Zmena parametrov URL po kliknutí – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zmena parametrov URL po kliknutí – PHP – Fórum – Programujte.comZmena parametrov URL po kliknutí – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Peter1250
Newbie
27. 3. 2015   #1
-
0
-

Ahojte,

Robím jeden filter pre zobrazenie údajov v tabulke.

Mám select - combobox v ktorom si vyberiem jednu možnosť.

Kod vyzera nasledovne

//nejaky HTML kod


<form method="post">

<?php
//tu je nejaky select from tabulka..

//tu si ho naplnim hodnotami


   echo $_POST['hodnota_z_comboboxu'];

?>

<button type="submit" >OK</button>

</form>

Po stlaceni tlacitka sa mi vypise hodnota, ktoru potrebujem echo $_POST['hodnota_z_comboboxu']; 

Ja ju ale potrebujem nejako dostať do URL. Viete mi poradiť ako na to?

Ďakujem pekne

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.78.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2539 příspěvků
27. 3. 2015   #2
-
0
-

<form method="post"> zmenit na get?
A nebylo by lepsi uzlozit to do session?
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:48d0:48...–
Peter1250
Newbie
27. 3. 2015   #3
-
0
-

Ahoj, 'dakujem za odpoveď, vyriešil som to inak, uložík si hodnotu do $_get a k tomu pristupujem na stránke, na ktorej to potrebujem.

Teraz potrebujem jednu vec. 

Funguje to tak, že po načítaní stránky sa mi zobrazia všetky výsledky. Po vybraní hodnoty v selecte a stlačení tlačítka sa hodnoty vyfiltrujú. Všetko je vporiadku. Lenže potrebujem tam spraviť nejaký reset, aby sa zase zobrazili všetky hodnoty.

Skúsil som toto a nejde to.

<button onclick="myFunction()">Reload page</button>
<script>
function myFunction() {
    location.reload(forceGet);
}
</script>

Obyčajný reload stránky nepomôže. Aj keď stlačím ctrl+R , tak to zobrazí stále filtrované. Musím kliknúť hore v prehliadači na URL a stalčiť enter, vtedy sa to naozaj reloadne.

Ako to spraviť nejakým tlačítkom? 
 

Máte nejaký nápad? Diky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.78.–
peter
~ Anonymní uživatel
2539 příspěvků
27. 3. 2015   #4
-
0
-

Nerozumim tvemu kmeni. Takze nejspis ty nebudes rozumnet tomu memu :) zkus si vzit odstup, nejakeho cloveka, co tvuj problem nevidel a dej mu precist svuj dotaz, jestli bude vedet, o cem je rec, treba :) Idealni mamku nebo sestru. Ty obvykl technice nerozumi a mohli by mit presne ty spravne otazky na to, co nebylo uvedene.

Nevim, jak vypada kod, co dela, nemuzu to spustit, tudiz je problem neresitelny.
Html ma button typu reset.
Zmenit checked u checkboxu je mozne cyklem v php nebo js.
Smazat z getu muzes poslanim prazdne hodnoty (?x=abc zmenis ?x=).
Smazat ze session treba pres unset() nebo opet prazdnou hodnotou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:48d0:48...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

URL zmena premennej — založil Codemaster

Zmena URL po Submit buttonu — založil Peter125

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý