Caute, mám problém... dost často když něco stahuju.. cokoliv od hudby, filmu po software do školy.,. z různých stránek .. hážou mi všechny prohlížeče při 99,9% stáhnutí chybu sítě a soubor se nedostahuje nebo je poškozen a nejde přečíst... mám v LAN ještě jeden komp a tam jede bez problémů.. zkoušel jsem jak kabel tak Wi-Fi ale bez změny... pomohl by někdo pls? .. NTB mám starej ani ne půl roku s W8.1... první tři měsíce bez problémů.. teď čím dál častěji.,. skoro permanentně nemůžu stahovat .. MOC PROSÍM ODPOVĚĎ!! Děkuji
Fórum › Sítě
Chyba při stahování
Kdyz nekdo bude vedet, tak to posle. Spamovat to tu odpoved neurychli.
Co viry? Co antiviraky? Muze to delat temer cokoliv
Jo a jeste zkus nejake live distro linuxu.
#8 KIIV
antiviraky vse jsem vypinal aktualizoval atd .. nic .. aktualizace ovaldacu .. obnova moznosti internetu .. nic ..
bohuzel na to trochu specham takze lehkej spam .. nevim treba to tu chodi tak ze cim vice odpovedi tim vejs to lezi takze tim vice lidi c¨si toho vsimne .. ale diky .. aspon nejaka reakce .. uz jsem zkousel hledat vse... jiank jak si to myslel s tim linuxem?
Proste nabootovat do linuxu a zkusit stahovani tam. Vetsina dnesnich distribuci ma na instalacnim mediu taky moznost spustit Live verzi (na ozkouseni bez nutnosti instalace rovnou z DVD - pripadne to tam ma i nastroje pro vytvoreni bootovaciho flashdisku)
#13 Reky
Podle popisu závady je jasné, že máš rozbité Windows nebo je problém někde mezi klávesnicí a židlí.
Když ty Windows šikovně přeinstaluješ na nějakou linuxovou distribuci, tak ti tam ta data zůstanou, ale Windows ti přestanou překážet.
Zkus nainstalovat wget a stahovat přes něj.
http://gnuwin32.sourceforge.net/packages/wget.htm
Příp. nějaké live distro linuxu, viz starší příspěvky.
zajimave je ze mi to taky zaclo na jednom pc a ktomu jeste explorer freezuje pri prochazeni slozek. vidim to na nejaky vir nebo zmrseny update. ale take jsem nic nedetekoval.. zatim cekam na nove update jak av tak os.. zkusim asi i jiny browser, jak tak nad tim ted premyslim...
Zasláno z mobilního telefonu.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Chyba při stahování — založil Janina
Chyba při přihlášení — založil Mike.Jt
Chyba při nahrávání do DB — založil Marek
Chyba při kompilaci — založil Ykita