ODBC a SQL – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ODBC a SQL – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comODBC a SQL – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
31. 3. 2015   #1
-
0
-

Ahoj všichni

mam takovej dotaz. Nevíte někdo jak se pomocí Javascriptu přes ODBC drivery připojit k SQL databázi?

Jde mi o to abych přes webovej formulář mohl zapisovat data na server a pod formulářem by byla tabulka kde se budou data načítat z databáze (jedná se o firemní intranet).

Moc díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.143.140.–
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
31. 3. 2015   #2
-
0
-

#1 Ondra
Samotný JS asi stačit nebude, musíš přes např. ajax poslat data nějakému skriptu (PHP, perl, .NET, ...), který to zapíše do databáze.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
31. 3. 2015   #3
-
0
-

#2 z_moravec
Takže php by to všechno zvládlo?
Čtení, zápis i zobrazování?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.143.140.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
31. 3. 2015   #4
-
0
-

PHP určitě, naprosto běžně se k tomuto účelu používá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
31. 3. 2015   #5
-
0
-

#4 z_moravec
Díky moc. Takže se vrhnu na php.

Ono to u nás zatim v klidu funguje, jenže ve VBScriptu. A teď potřebujem předělat celej intranet aby fungoval hlavně v mozille.
To zas bude prácička se tohle se naučit. :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.143.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 50 hostů

Podobná vlákna

ODBC v C++ — založil plantaznik

Download GD a ovladac ODBC — založil Michal Hanik

JDBC ODBC práce s databází — založil Duff.Beerman

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý