Hodně problemu – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Hodně problemu – Visual Basic – Fórum – Programujte.comHodně problemu – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
25. 3. 2006   #1
-
0
-

Dobr? den, programuji ve VB ,sice to zn? asi sm??n? ale nevím jak zaokrouhlim dolu.
zkou?el jsem fix(??slo) , int(??slo) ale h?zelo mi to chyby, tak nevim

Dal?? problem kter? m?m, nevím jak ud?lat ukazatel na obejkt. nap??klad
UKA = Command1
Uka.Width = 100

Zkou?el jsem tady to i ve funkc?ch nap??klad
Sub Zmena(Obj as Object)
Obj.left = Obj.left + 100
End Sub
Ale taky mi to h?zelo n?jak? chybov? hl??ky, tak fakt nevim

Take bych cht?l vytvo?it prom?n?, kter?m by se generovalo jmeno
N?co jako:
Dim Tlacitko[N] as CommandButton..
kde N by byla prom?n?
nebo
dim H[text1.text] as integer
tak?e by n?zev prom?n? odpov?dal h+textu atd...

?lo by n?co z tohodle? Ud?lalo by mi to radost , kdyby se aspo? n?co povedlo..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rád se něco přiučí. Zkouší programovat ve VB, má snahu.
Reklama
Reklama
Jiří Chytil0
Věrný člen
25. 3. 2006   #2
-
0
-

Private Sub Command1_Click()
Dim obj As CommandButton
Set obj = Command1
obj.Left = 1

a = 1.236469
Print Fix(a)
End Sub

tady jsou prvn? dv? odpoov?di ale t?et?...
to teda nevím jestli n?co takov?ho jde Mysl?m ?e by to mohlo j?t pomoc? ScriptControl ale rozepisovat se ot om by bylo moc na dlouho. Kdy?tak ?asem v n?jk? lekci

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

X problému, Y dotazů — založil Syslík

Fraktály - řešení problému — založil GoliathL

Více problémů s maticema — založil Sefiros

Riesenie problemu s obejktom — založil SVKSuli

Hodne Velkej Help !!!! — založil Zbyněk Juroš

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý