Problém s CSS a HTML – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s CSS  a HTML – CSS – Fórum – Programujte.comProblém s CSS a HTML – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Tom0
Duch
4. 2. 2007   #1
-
0
-

Ahoj, mam takovy problem. Nevite jak nastavit


<fieldset style="background-color:grey;border: 1px solid black;">
<legend style="background-color:blue;border: 1px solid black;">Ahoj</legend>
</fieldset>

v FF a Opere, se vykresli pozadim pouze oramovana oblast(coz je dobre), zatímco IE horní ramecek zcela ignoruje a vykresluje pozadi i trochu pres. Nevite jak IE rict jakou plochu pozadi ma vykreslit ?Pls help

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
7. 2. 2007   #2
-
0
-

To Jespak: sorry ale toto je blbost ono by to mislim nemalo ist vobec

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Martin0
Návštěvník
7. 2. 2007   #3
-
0
-

To Jespak: zkus toto
CSS:



fieldset {
position:relative;
margin-top:50px;
height:200px;
background:#ffffcc;
padding-top:20px;
}
legend {
position:absolute;
top:-10px;
background:blue;
color:white;
border:1px solid #000;
padding:2px 5px;
}

HTML:


<div style="position:relative">
<fieldset>
<legend>Here's the legend</legend>
<p>Hello</p>
</fieldset>
</div>


zdroj: http://www.sitepoint.com/forums/showthread.php?t=169621

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tom0
Duch
7. 2. 2007   #4
-
0
-

To nickJartin: Super,diky moc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý