Dobrý den,
mobily ani weby mne nelákají - je v něčem na Desktopu obdobně dostatek zakázek? (Na co si udělat rekvalifikační kurz, či tak?) Uvažuji i nad CAD-CAMem, CNC, PLC, ... S weby mám tu potíž, že jsou příliš obrovské - rozlišení a další důvody pro spoustu verzí CSS atd. Pročež chápu, že bych musel uzmout nějaký framework/šablonový systém/... (Nette/...) A především nejsem grafik - designer. Mne baví logika, rébusy - algoritmy atp. Na co se tedy specializovat? (Pokud se počtem zakázek Desktop ani nepřibližuje, tak i mimo.)
Děkuji.
Fórum › Offtopic
Co nejvíce letí na Desktopu?
Pokud tě baví logika, rébusy - algoritmy atp a má-li to být v prgramování, pak třeba Verilog nebo LabView.
Matěji, jinak tvoje otázka není off topics, ale spíše se hodí do sekce Vzdělání.
Jestli te bavi logika, reseni rebusu, algoritmu, atp., tak bych se zameril na veci jako big data, statistickou analyzu, atp. Tohle je a v nejblizsi dobe bude pro firmy velmi zajimave tema (vsichni maji spoustu dat a nevedi co s nima a jak je efektivne vyuzit). Proste nejaka aplikovana matematika se bude hodit cim dal tim vic...."programovat" umi kazda opice :)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů
Podobná vlákna
Poraďte editor, co nejvíce podobný PsPadu — založil Manq
Koho tady na fóru si nejvíce vážíte? — založil Yety
Corel Draw - změna křivky — založil Honza
Netbeans - code completion - skrytie vybraných metód — založil Prog.
Mezera na konci načteného řádku — založil Petr
Moderátoři diskuze