Dobrý den,
potřebuji od uživatele jedno-číselný vstup, leč netuším jak jednoduše dosáhnout kýžené funkcionality. Napadá mne ComboBox - ovšem chci umožnit uživateli zadat hodnotu jak numerickou, tak rozšířenou klávesnicí bez rozbalování. Samozřejmě mohu použít TextBox - Entry atp. Ovšem můj hlavní problém je, že chci číslici - u Entry mi nějak nefunguje WidthChars. Navíc bych chtěl přiměřenou velikost - pravidelnou mřížku tak, aby číslice byly rovnoměrně rozprostřené - ne rozsypané jako čaj. Samozřejmě jsem vytvořil tabulku - jenže to nestačí. Tabulka má nastavenou homogenitu - chybí ten vstup na číslici s pravidelným - čtvercovým tvarem. A u ComboBoxu, kterýžto se mi jeví jako nejmenší zlo, jsem nepochopil, jak přidat položky. (1-9)
Děkuji.
Fórum › GIMP
Jak v GTK+ nejlépe umožnit zadat číslici?
#1 Matěj Andrle
Besides, there is constant pressure from both your peers and family. Students are expected to demonstrate impeccable results all year round. essaywriter
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté
Podobná vlákna
JavaScript a ActiveX - jak umožnit jejich používání — založil Karla
Jak mám zadat správnou cestu obrázku v CakePHP3? — založil filip
Cookies: Když uživatel napíše data jak je uložit a následně zadat do… — založil Starý chábr
Jak nejlépe stavět šablony? — založil Matěj Andrle
Jak nejlépe a nejjednodušeji začít programovat v C++ — založil jakub