Java EE HTML input – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Java EE HTML input – Java – Fórum – Programujte.comJava EE HTML input – Java – Fórum – Programujte.com

 

Opik
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
15. 4. 2015   #1
-
0
-

Cus,mam mensi problem :-) mam html subor s inputom,ktory ked pustim tak ide na "http://localhost:8081/SimpleServletProject/Simaa.html" ked odoslem Name tak ma presmeruje na "http://localhost:8081/xmlServletpath?userName=as" namiesto toho aby ma to presmerovalo na "http://localhost:8081/SimpleServletProject/xmlServletpath?userName=as" .Dakujem za rady :-)
HTML:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title>Insert title here</title>
</head>
<body>
<form action="/xmlServletpath" method="post">
	<input name="userName" />
	<input type="submit" />
</form>
</body>
</html>

Servlet: 

package javaeetutorial;
import java.io.IOException;
import java.io.PrintWriter;

import javax.servlet.ServletException;
import javax.servlet.http.HttpServlet;
import javax.servlet.http.HttpServletRequest;
import javax.servlet.http.HttpServletResponse;


public class XmlServlet extends HttpServlet {
	
	protected void doGet(HttpServletRequest request, HttpServletResponse response) throws ServletException, IOException {
		response.setContentType("text/html");
		String userName=request.getParameter("userName");
		PrintWriter out=response.getWriter();
		out.println("Hello! "+ userName);
		
		
		
		
	}

}

XML: 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<web-app xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns="http://xmlns.jcp.org/xml/ns/javaee" xsi:schemaLocation="http://xmlns.jcp.org/xml/ns/javaee http://xmlns.jcp.org/…-app_3_1.xsd" id="WebApp_ID" version="3.1">
  <display-name>SimpleServletProject</display-name>
  <servlet>
   <servlet-name>xmlServlet</servlet-name>
  <servlet-class>javaeetutorial.XmlServlet</servlet-class>
  </servlet>
  <servlet-mapping>
    <servlet-name>xmlServlet</servlet-name>
    <url-pattern>/xmlServletpath</url-pattern>
  </servlet-mapping>
</web-app>

dakujem :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.14.–
Opik
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
15. 4. 2015   #2
-
0
-

Takze nakoniec som to vyriesil cez .subor ,v podstate som tam napisal to iste co do html suboru akurat ze  

<form action="xmlServletpath">
	<input name="userName">
	<input type="submit">

bez "/" ,ale keby niekto vedel ako cez .html tak kludne napiste ,dakujem :-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.14.–
Opik
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
15. 4. 2015   #3
-
0
-

Sorry..cez JSP subor :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.14.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Java Command Input — založil Redix

Java- input do pola — založil Elay

Java v html — založil lolik

Java v html alebo php — založil lolik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý