Pracuji na projektu ve kterém potřebuji tahat informace ze hry.
Informace mohu získávat pouze přímo z procesu. Jenže třeba u herní měny se samozřejmě adresa mění . Vygooglil jsem si že k získání dat s dynamickou adresou je ttřeba statická adresa pointer a offset.
Jenže už jsem nebyl schopen najít kde případně jak zjistím offset a tak podobně.
#1Ewwe
adresu a offset musíš získat přes externí nástroj, např. cheat engine nebo jinej, co prochází pamět procesu a vyhledává hodnoty podle určených kritérii
až zjistíš adresu, tak v C# to jen pres winapi přečteš/upravíš
#4Ewwe
vsak tady i na videu je ukázaný jak jsem získal statickou adresu... samozřejmě u nekterých her je to složitější a zdlouhavý, ale vždy jde získat statická adresa.. doporučuju ten CE
#6Ewwe
nerozumim... samozřejmě na první pokus většina her nezobrazí stat. adresy, musí se to projít vicekrát a potom vyhledáváš třeba adresu místo hodnoty a výsledek je logicky opět adresa (což je možná tvůj případ)...CE má i další funkce, jak vyhledat statický adresy nebo jak vyhledávat obecněji... s tímhle ti tady nikdo nepomůže.. jednak se to už netýká C# a taky nikdo nemá tu app aby ti řekl co a jak hledat a proč