SSRS a zobrazeni externích obrázku – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

SSRS a zobrazeni externích obrázku – .NET – Fórum – Programujte.comSSRS a zobrazeni externích obrázku – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
VladislavK0
Stálý člen
18. 4. 2015   #1
-
0
-

Ahoj

Předesílám že úplně celej web jsem prohledal asi 300krát

Mám problém se zobrazením externích obrázků, které jsou uloženy na lokálním disku. 

Aplikace je psaná jako WIN app (WPF) a i ten rdlc je lokalní a zobrazen ve WPF wokně, embended obrázek se zobrazí normálně.

V tom rdlc mam dataset derivovanej ze tridy "MujObrazek"

public class MujObrazek
{
	public Image Obraz{ get; set; }
	
	public void NahrajObraz(string lokalniCesta)
	{
		// ted z havy a velmi zjednodusene
		Obraz=Image.FromFile(lokalniCesta, ImageFormat.nnnn);
	}
}

Dále mám v kodu

PrintDialog pd = new PrintDialog(string lokalniCesta);

public PrintDialog(string lokalniCesta)
{

	MujObrazek mo=new MujObrazek();
	mo.NahrajObraz(lokalniCesta);
        MujObrazDatabinding.DataSource=mo;
}

V rdlc mam následujici

       <Field Name="CRImage">
          <DataField>CRImage</DataField>
          <rd:TypeName>System.Drawing.Image</rd:TypeName>
        </Field>

------------

     <Image Name="CRImage">
        <Source>External</Source>
        <Value>= Parameters!MujObraz.Value</Value>
        <MIMEType>image/jpeg</MIMEType>
        <Sizing>FitProportional</Sizing>
        <Top>21.18674cm</Top>
        <Left>1.1557cm</Left>
        <Height>1.98438cm</Height>
        <Width>5.29167cm</Width>
        <ZIndex>151</ZIndex>
        <Style>
          <Border>
            <Style>None</Style>
          </Border>
        </Style>
      </Image>

No tak jestli v tom kodu není překlep kvůli, kterému by to nešlo přeložit protože to přeložit normálně lze tak po zobrazení celého papíru vidím úplně vše jen místo toho obrázku vidím zástupný znak takový ten křížek.

Jo a jedna se MS Reporting 10

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.100.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
Reklama
Reklama
VladislavK0
Stálý člen
18. 4. 2015   #2
-
0
-

#1 VladislavK
Jo a dodám jak jsem to psal z hlavy.

Tento kód není pro "EXTERNAL" ale pro "DATABAZI" 

Nic méně vyše uvedený kod je pro source DATABAZI ale ani tady se to nezobrazuje.

EXTERNAL se používá trochu jinak ale ani v tomto režimu se obrazek nezobrazí a nezobrazí a nezobrazí

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.100.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
Řešení
VladislavK0
Stálý člen
21. 4. 2015   #3
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Vyřešeno    chyba byla v cestě k tomu externímu obrazku.

Bacha na počet a směr lomítek v této cestě file://///lokalserver/cesta..../mujobraz.jpg"

V podstatě za to může designer kterej mi neustále definoval pouze 4 lomítka mezi file a lokalserver

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.100.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

Podobná vlákna

Zobrazení obrázku — založil cosh-boy

Zobrazení obrázku — založil Anonymní uživatel

Zobrazení obrázku v PHP — založil michal.vacha

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý