C# zápis do příkazového řádku – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# zápis do příkazového řádku – .NET – Fórum – Programujte.comC# zápis do příkazového řádku – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
23. 4. 2015   #1
-
0
-

Ahoj, poraďte někdo prosím.
Snažím se spustit jednu exeterní aplikaci s parametry. Při pokusu přímo z příkazového řádku vše proběhne
bez problémů.


V příkazovém řádku :  C:\pokus\> ComPlc32.exe E 129.103.166.223 0 M 1038 10000 @READ c:\pokus\a1.txt
V C# : 
         try
          {
                System.Diagnostics. Process p = new System.Diagnostics.Process();
                System.Diagnostics.ProcessStartInfo startInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo();
                 string strCmdText;
                 strCmdText = @"C:\pokus\ComPlc32.exe E 129.103.166.223 0 M 1038 10000 @READ c:\pokus\a1.txt";
/*77.*/       System.Diagnostics.Process.Start("CMD.exe", strCmdText);
                 string output = p.StandardOutput.ReadToEnd();
                richTextBox1.AppendText(output);
     }
     catch (Exception Ex)
    {
                MessageBox.Show(Ex.ToString());
    }

A dále výpis chyby..   

System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): The specified executable is not a valid application
for this OS platform.
at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start()
at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start(String fileName, String arguments)
at weather.Form1.GetTeco() in f:\weather\weather\Form1.cs:line 77
 

Předem všem děkuji
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.79.86.–
Petr
Reklama
Reklama
Jirka
~ Anonymní uživatel
284 příspěvků
20. 6. 2016   #2
-
0
-

zkus toto:

strCmdText = @"C:\pokus\ComPlc32.exe";

strParamText = @"E 129.103.166.223 0 M 1038 10000 @READ c:\pokus\a1.txt";

System.Diagnostics.Process.Start(strCmdText,strParamText);

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.117.130.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 97 hostů

Podobná vlákna

Zápis WITH - DO — založil Petr

Zápis — založil Petr

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý