Střídání + a - – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Střídání + a - – Visual Basic – Fórum – Programujte.comStřídání + a - – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pepe
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
23. 4. 2015   #1
-
0
-

Ahoj,

potřebuji pomoc v cyklu for potřebuji střídat + a - (jde o snižování řádů matice ze 7x7 na 6x6) napadlo mě umocňovat -1 podle indexu v cyklu for (přesněji -(-1)^m, aby to začalo kladně), ale nikde jsem nenašel jak se umocňuje podle zadaného čísla... pokud to jde i jinak budu rád za pomoc 

pro snazší vysvětlování stačí jen doplnit za vykřičníky (index podle kterého chci střídat je m a měl by začít kladně)

ListBox2.List(i - 1, j - 1) = ListBox2.List(i - 1, j - 1) !!! x6(i, j)
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.174.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
23. 4. 2015   #3
-
0
-

#1 Pepe
A proč to proboha chceš mocnit, když stačí jen otáčet (násobit -1)? Viz zdroják...

Sub sa()
m = -1
For i = 1 To 10
  m = -m
  s = s & m & vbNewLine
Next i
MsgBox s
End Sub
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.228.–
KIIV+42
God of flame
23. 4. 2015   #4
-
0
-

#3 JoDiK
casem treba prijde na to, ze napriklad  a^4  je vlastne  a*a*a*a

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
23. 4. 2015   #5
-
0
-

#4 KIIV
A co to má společného se střídáním znaménka?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.228.–
KIIV+42
God of flame
23. 4. 2015   #6
-
0
-

kdyz bude a=-1 a exponent lichy, tak vyjde -1, pro sudy +1... nic vic

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
23. 4. 2015   #7
-
0
-

#6 KIIV
aha...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.228.–
standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
1. 5. 2015   #8
-
-1
-
Mimo téma

Zdravím nevíte jak z datagrid tabulky po kliknuti na řádek vydal např do msboxu jen určitou hodnotu z řádku např. vždy jen hodnotu z prvního sloupce. Pri DataGrid.text zobrazuje vždy data z daného okénka na které se kliklo, ale ja potřebuji, aby vystup byl z řadku např jen data z určitého sloupce a ne přesně z daného okénka na ketré se kliklo.

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.231.78.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý