Pole – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pole – Java – Fórum – Programujte.comPole – Java – Fórum – Programujte.com

 

CJ
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
1. 5. 2015   #1
-
0
-

Ako je mozne vlozit do pola medzi 2 prvky napr. na indexoch 1 a 2 dalsi prvok?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.86.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
1. 5. 2015   #2
-
0
-

Metoda pole.add(pozice, co) ti nestaci?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kit+15
Guru
1. 5. 2015   #3
-
0
-

#1 CJ
Máš nějaký závažný důvod, proč takové kolekci říkáš pole? Na poli přece mezi dvě mrkve nezasadíš třetí.

Použij třídu ArrayList.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:221:5...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Flowy0
Věrný člen
1. 5. 2015   #4
-
0
-

   

Object[] origin = new Object[] { "1", "3" };
Object[] extended = Arrays.copyOf(origin, origin.lenght + 1);
System.out.println(extended);
insert(extended, 2, "2");
System.out.println(extended);


public void insert(Object[] array, int position, Object element) {
 for (int i = array.length; i >= 0; i--) {
  if (i > position) {
   array[i] = array[i-1];
  } else if (i == position) {
   array[i] = element;
  } else if (i < position) {
   //nothing (the element is already there)
  }
 }
}

pouzivanim array si robis len zbytocne problemy ... array je pre pripady ked s nim nebudes pracovat a potrebujes len vyjadrit nejaky list ktory by mal byt co najrychlejsi ... jedina vyhoda array je ze ho dokazes vytvorit priamo z primitivnych typov (byte, int, char) co sa hodi pri reprezentacii suborov

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.103.146.–
https://github.com/Flowy
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý