Otazka – Oracle – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Otazka – Oracle – Fórum – Programujte.comOtazka – Oracle – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
CJ
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
6. 5. 2015   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.102.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
6. 5. 2015   #2
-
0
-

D - Kdyz neco nepojmenujes, tak normalni programator zabrani ulozeni a uz vubec nedovoli, aby se tam neco takoveho skladovalo trvale :) Takze D u normalniho programu nepripada v uvahu.
A - Funkce u sql nedelam, zatim. Mozna se funkci mysli jako treba COUNT(*) (a ja si to pletu s procedurami) nebo neco jineho. Funkce muze pomenit promenne, ale nemusi mit sama zadny vystup, ne? To mi prijde jako narazka na pascal :) V javascriptu treba funkce, kde nedas zadnou hodnootu, tak ma vzdy navratovou hodnotu true nebo false, jestli se podari ji provest. Ale neni povinnosti uzivatele ram psat return true/false. jak to je u sql netusim.
C - Nevim, viz A, nepouzivam tak sql. Ale zda se to nelogicke cpat do selectu proceduru. Spis procedury ty selecty vytvareji.
B - tak, jestli je funkce treba COUNT, tak od ni zdrojovy kod ma jen sql. Neni to user-defined funkce. A presto se pouziva :) Takze asi tohle neni pravda.

D B ne, C spis ne, A spis ne. Vahal bych tedy mezi A a C diky neznalosti.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:aca3:89...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Otázka — založil Dramamine

Otazka — založil emdzej

Otazka — založil A-dy

Otázka — založil adamislav01

WebClient [Otazka] — založil Odin

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý