Set of – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Set of – Delphi – Fórum – Programujte.comSet of – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
blbla
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
8. 5. 2015   #1
-
0
-

dobrý den

potřeboval bych vědět jak množinu set of char, kterou mám v proměnné c, vypíšu do labelu

c:=a+b    a,b - jsou množiny

label1.Caption:=

předpokládám, že na to existuje nějaká funkce, ale tu jsem bohužel nenašel

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
8. 5. 2015   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
blbla
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
8. 5. 2015   #3
-
0
-

#2 KIIV
díky za odkaz, ale já to mu moc nerozumím, pořád nechápu jak bude ta syntaxe toho vypsání

a:set of char;  {a,b,c}

b:set of char; {b,c,d}`;

c:set of char;

c:= a+b;  {a,b,c,d}

a to c pořád nechápu jak vypsat

jako přes ten cyklus for, ale to fakt nevím jak zapsat a ani nevím jestli to bude fungovat, když mám množinu typu set of char a label používá string

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
KIIV+42
God of flame
8. 5. 2015   #4
-
0
-

jake stesti, ze string podporuje operator   string+znak => string

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
blbla
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
9. 5. 2015   #5
-
0
-

já tomu furt teda moc nerozumím

to bude vypadat takto 

for i:=1 to length(c) do

label1.caption:=label1.caption + c[i];

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
KIIV+42
God of flame
9. 5. 2015   #6
-
0
-

   

type
   TMagicNumber = 1..34;
   TMagicSet = set of TMagicNumber;


function DisplayElements(magicSet : TMagicSet) : string;
 var
   element : TMagicNumber;
 begin
   for element in magicSet do
     result := result + IntToStr(element) + ' | ';
 end;
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
blbla
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
9. 5. 2015   #7
-
0
-

 a:Set of char;
  b:Set of char;
  c:Set of char;

  for i:=1 to length(edit1.text) do

  If (edit1.text <> ',') or (edit1.text <> ' ') then

    a:= a + [edit1.text[i]];


for i:=1 to length(edit2.text) do
  If (edit2.text <> ',') or (edit2.text <> ' ')  then
    b:= b + [edit2.text[i]];
c:=a+b;

toto je můj kód, ale já vůbec nechápu, jak to tady na tom kódu udělat , mě to totiž přijde trochu odlišný

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
blbla
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
9. 5. 2015   #8
-
0
-

já vím, že už jsem s tím pro vás otravnej a za to se fakt omlouvám, ale já to pořád nechápu jak to dotoho labelu mám dát 

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
KIIV+42
God of flame
9. 5. 2015   #9
-
0
-

znak : char;

for znak in tvujset do

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
KIIV+42
God of flame
9. 5. 2015   #10
-
0
-

Nebo aby se to nedalo uz nijak zmrsit:


var
  charset : TCharSet;
  ch      : char;
begin
  Edit1.Text := '';
  charset := ['A'..'F'] + ['0'..'5'];
  for ch in charset do begin
    Edit1.Text := Edit1.Text + ch;
  end;
end;  
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
blbla
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
9. 5. 2015   #11
-
0
-

jo už to funguje moc díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Problém z "set.colour" — založil Filip

Bridge Construction Set — založil Jacob

Set-Cover problem — založil Stuick001

Ikonový set pro web v SVG — založil Matěj Andrle

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý