Java EE Redirect – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Java EE Redirect – Java – Fórum – Programujte.comJava EE Redirect – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kiop
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
13. 5. 2015   #1
-
0
-

Zdravim,programujem s webom este len chvilku takze moc tej logiky som este nepochytil,mam servlet a html kde zada uzivatel dve cisla a operaciu a na druhom html mu vyhodi vysledok ,jako povodne som to robil ze cez out.println(); som v servlete napisal to html..ale co ma zaujima je,ze ked dostanem tie cisla do servletu,spocitam(odpocitam...) a vysledok ulozim napriklad do premennej "vys" tak ako tu premennu dostanem do toho druheho html aby sa mi  vypisala? :-) dakujem :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.14.–
Reklama
Reklama
Flowy0
Věrný člen
13. 5. 2015   #2
-
0
-

prvy formular ziskas z '/adresaSFormularom' a potom ho odosles na adresu '/adresaPreOdoslanieFormulara' ... druhu stranku dostanes z '/adresaPreOdoslanieFormulara' ako odpoved ... problem je ze vecsinou je prva a druha adresa totozna (formular sa odosiela tam odkial prisiel ak nedefinujes inak) cize '/adresaSFormularom' generuje samotny formular ale potom ho musi aj spracovat a vygenerovat dalsiu stranku ... najlepsie bude ak v tom formulari definujes tu adresu kde sa ma odoslat (action atribut) a teda to bude iny servlet ktory spracuje prijate udaje a zaroven vygeneruje odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.103.146.–
https://github.com/Flowy
kiop
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
13. 5. 2015   #3
-
0
-

Pfu toto neviem ci dam,by som to potrebovaj trochu objasnit zrejme   

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.14.–
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
181 příspěvků
14. 5. 2015   #4
-
0
-

Nejdříve si ujasni pojmy

1) Java EE nejsou Servlety ( těch technologií tam je mnohem více )

2) prenášení datových typů mezi servlety není redirectoring.

Přečti si toto : http://it-ebooks.info/book/3668/ - str.60 a naprosto nejlepší bude když si prostuduješ celou tuto knihu.    Aspoň budeš mít na 1/2 roku co dělat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
kiop
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
14. 5. 2015   #5
-
0
-

Ja viem že JavaEE nie sú len Servlety,že je tam toho omnoho omnoho veľa,ale tak patrí to poď Javu tak prečo nie:-) ...ja som chcel tým Redirectom len v podstate "redirectnut" na druhy html subor uz s tými dátami...:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.14.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý