Přesměrování z proměnné – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přesměrování z proměnné – .NET – Fórum – Programujte.comPřesměrování z proměnné – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
17. 5. 2015   #1
-
0
-

Prosím o radu:

Po skončení události bych rád přesměroval stránku za 5s pomocí:

Page.Response.AddHeader("REFRESH", "5;URL=promenna");

Jak mohu dosadit proměnnou za URL=? Všechny mé pokusy skončily tím, že kód je brán jako string.

Předem děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.56.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
18. 5. 2015   #2
-
0
-

google = Page.Response.AddHeader
Prvni stranka je tam
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms524327%28v=vs.90%29.aspx
Jako priklad je tam
<% Response.AddHeader "Pragma", "no-cache" %>
<% - zacatek asp.net kodu
%> - konec asp.net kodu
nevim, proc to je bez zavorek, v asp neprogramuji
Response.AddHeader("Pragma", "no-cache")
prom1 = "Pragma"
prom2 = "no-cache"
funkce(prom1,prom2)
V php, kdyz chces promenou zmenit, tak ji poskladas s teckami z jinych promenych, treba. (v asp se mozna ke spojovani pouziva . nebo + nebo se to mozna dela jinak, si ted nevybavim)
prom1 = "P"."r"."a"."g"."m"."a" - treba pismenko po pismenku
prom2 = "5;URL=". prom3
funkce(prom1,prom2)
funkce(prom1,"5;URL=". prom3)

A dal uz snad na to prijdes. Drzim palce s prekonanim prvniho problemu, spojeni string a promene. Dela to dost problemu zacatecnikum. A pozdeji pri vetsim poctu spojeni pak i pokrocilejsim, najit, kde clovek zapomnel tecku
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:91a0:b6...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
18. 5. 2015   #3
-
0
-

jeste bych mozna sel do jinych google slov
Page.Response.AddHeader example
Page.Response.AddHeader simple example
net Page.Response.AddHeader simple example
asp Page.Response.AddHeader simple example

V celku jsem nenasel nic rozumneho, takze mozna jina slova.

http://www.codeproject.com/Articles/15649/Create-and-download-text-file-from-a-web-page
With Response .AddHeader("Content-disposition", "attachment;filename=" & strFriendlyName)
- tady pouzivaji & pro visual basic
Response.AddHeader("Content-disposition", "attachment; filename=" + sGenName);
- tady pouzivaji + pro c-sharp

 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:91a0:b6...–
Řešení
21. 5. 2015   #4
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Řešení bylo nakonec jednoduché:

Page.Response.AddHeader("REFRESH", "5; URL=" + promenna);

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.239.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý