Vymazani IE cache v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vymazani IE cache v C – C / C++ – Fórum – Programujte.comVymazani IE cache v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
machis0
Newbie
6. 2. 2007   #1
-
0
-

Zdravim,

mohl by mi prosim nekdo poradit jak mam vymazat IE cache.
Potreboval bych to ale provest v programovacim jazyce C, jestli je na to nejak fce nebo jak na to.

Za odpovedi predem moc dekuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
machis0
Newbie
7. 2. 2007   #2
-
0
-

Se mi podarilo najit stranky kde resi problem s vymazanim ie cache, ale je to psane v C++.
Mohl by mi nekdo prosim poradit, protoze v C++ jsem nikdy nedelal.

Tady je ten odkaz: http://www.codeproject.com/system/Cleanup_API.asp


PLSSSSSSSS poradte

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
7. 2. 2007   #3
-
0
-

A co tma mas napisane v C++? Tie funkcie ktore potrebujes su tam napisane tak ze C kompilator by ti to mal zozrat.Zober si funkcie ktore su tam napisane a pouzi ich vo svojom programe.Snad jediny problem co som tam nasiel by mohla byt fcia Delete_DesktopRunHistory() v ktorej sa pouziva string co je z STLka.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Pedro0
Stálý člen
8. 2. 2007   #4
-
0
-

To sn3d: string nieje z STL .. string bol zavedeny este pred stl, sice sa sprava ako stl kontajner a daju sa nan uplatnovat stl algoritmy ale to sa daju aj na polia

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
sn3d0
Věrný člen
9. 2. 2007   #5
-
0
-

Ospravedlnujem sa ;) Zmietlo ma to ze string je v std namespace.Ale aj tak ;) Podstata je ze string je uz class cize uz to klasicke C nezozere ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Pedro0
Stálý člen
9. 2. 2007   #6
-
0
-

<off topic>
To sn3d:
to je jedno ... ja som zas mal mizernu naladu .. cize som si do dakoho potreboval sprtnut :D
<off topic>
ono neviem vobec ci reprezentacia stringu ako takeho je v C mozna kedze je potrebne skryt prakticky celu reprezentaciu ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 72 hostů

Podobná vlákna

Cache — založil Figa

Cache — založil Figa

Cache — založil keren ann

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý