Dobrý den,
v práci mne nutí užívat MS Windows, avšak já tiše protestuji mnohými aplikacemi utvářejícími UNIXové pracovní podmínky... :) Mám navyklý jistý systém virtuálních ploch, kterýžto jsem úspěšně přenesl právě sem. Avšak F1 tvrdě vzdoruje. Musel jsem tak namísto přechodu na plochu 1 za pomoci LWin + F1 přidat ještě modifikátor Alt. Dalo by se nějak změnit registraci F1, neb abych mohl užívat k přechodu LWin + F1? (Nápovědu vskutku nepotřebuji.) Děkuji.
Fórum › OS - Windows
Jak registrovat klávesu F1 (hotkey)?
Bojim se, ze s tim mnoho nezmuzes. Na ikone se da najit, ktere zkratky program ma a nema pouzivat z win. Ale obvykle uvnitr programu plati vlastni klavesy. Netusim, jestli to nejak win zdruzil. Ted jsem si delal v QT programek na odesilani klases do jineho okna. Mozna by to slo pouzit i opacne a prepisovat F1 na neco jineho :)
Osobne si myslim, ze je to hloupost. Jak velka, si necham pro sebe. Idealni nastaveni je Default, pokud se nejedna o hry. Pod temi zkratkami je pak mozne najit ruzne navody. Kdyz to pomenis a nebude to sedet s navodem, tak cizi uzivatel a mozna i ty, jste v haji :)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté
Podobná vlákna
Při pokusu přihlásit/registrovat - 405 error not allowed — založil Jan Linek
Hotkey winapi — založil Bigi
Stisknout klávesu — založil Paulí
Čekání na klávesu bez enteru — založil Vašek