Jak registrovat klávesu F1 (hotkey)? – OS - Windows – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak registrovat klávesu F1 (hotkey)? – OS - Windows – Fórum – Programujte.comJak registrovat klávesu F1 (hotkey)? – OS - Windows – Fórum – Programujte.com

Matěj Andrle+1
Grafoman
27. 5. 2015   #1
-
0
-

Dobrý den,
v práci mne nutí užívat MS Windows, avšak já tiše protestuji mnohými aplikacemi utvářejícími UNIXové pracovní podmínky... :) Mám navyklý jistý systém virtuálních ploch, kterýžto jsem úspěšně přenesl právě sem. Avšak F1 tvrdě vzdoruje. Musel jsem tak namísto přechodu na plochu 1 za pomoci LWin + F1 přidat ještě modifikátor Alt. Dalo by se nějak změnit registraci F1, neb abych mohl užívat k přechodu LWin + F1? (Nápovědu vskutku nepotřebuji.) Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.189.–
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
27. 5. 2015   #2
-
0
-

Bojim se, ze s tim mnoho nezmuzes. Na ikone se da najit, ktere zkratky program ma a nema pouzivat z win. Ale obvykle uvnitr programu plati vlastni klavesy. Netusim, jestli to nejak win zdruzil. Ted jsem si delal v QT programek na odesilani klases do jineho okna. Mozna by to slo pouzit i opacne a prepisovat F1 na neco jineho :)

Osobne si myslim, ze je to hloupost. Jak velka, si necham pro sebe. Idealni nastaveni je Default, pokud se nejedna o hry. Pod temi zkratkami je pak mozne najit ruzne navody. Kdyz to pomenis a nebude to sedet s navodem, tak cizi uzivatel a mozna i ty, jste v haji :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:dd49:25...–
Matěj Andrle+1
Grafoman
27. 5. 2015   #3
-
0
-

#2 peter
Nalezl jsem v registru složku "Hotkeys", avšak co s tím? Chci prostě jen uvolnit registraci F1, aby se tam mohla registrovat má aplikace...

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.189.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Hotkey — založil audiotrack

Hotkey winapi — založil Bigi

Stisknout klávesu — založil Paulí

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý