Zobrazovanie textu z ineho php – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zobrazovanie textu z ineho php – PHP – Fórum – Programujte.comZobrazovanie textu z ineho php – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
17. 6. 2015   #1
-
0
-

Ahojte,
ja som Marek a rad by som sa opytal na jednu vec. Pomohli by ste mi. Mam v Joomle nainstalovany kontaktny formular s nazvom Fox contact. Mam trochu specialnu stranku, tak som si musel vytvorit iny vlastny modul ktory ma na zaciathu php a potom pokracuje html kod. V tom html kode mam skript, ktory robi accordion sliderovy efekt. Ak kliknem na buton, rozroluje sa mi text. Do tohoto accordionu som si dal s pomocov modulu Modules anywhere tento kontaktny formular Fox contact. Po kliknuti na buton sa mi ukaze Fox contact a po odoslani sa automaticky refresne stranka a tym sa aj accordion da na default a tym sa zroluje. Ak sa napriklad vyplnilo zle policko, accordion sa zatvoril a mail sa neodosle, a alert je zobrazeny pri Fox module vo vnutri accordionu. Alert vidno iba po opetovnom kliknuti na buton. Mozno by sa dal napisat javascript, html, alebo php kod, ktori by som vlozil mimo accordionu a urobil mi zobrazovanie alertov hoci sa mi stranka refresne. Alert ma po vytvoreni chyby kod
<div class="alert alert-error"><ul class="fox_messages"><li>Invalid field: Security code</li></ul></div>
a Fox contact pouziva na alerty svoj messageboard.php v ktorom maju takyto kod

a v css ma alert nazov
div#foxcontainer<?php echo $uid ?> .alert
{}
Pomohli by ste mi, prosim. Dakujem.
Marek

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.92.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
17. 6. 2015   #2
-
0
-

1. Dal by se ten formular nacitat jako zvlast kod pomoci ajaxu.
google = javastript ajax / httprequest / jquery

2. Dal by se ten formular zobrazit do <iframe>

3. Ten formular muzes odeslat s hidden inputem nebo v navratovem kodu pridat do adresy nejaky parametr, na ktery se chyti javascript. header('location:...?a=123&b=456')
http://peter-mlich.wz.cz/…et-vars.html

4. Muzes k html formulari pridat js, ktery provede otevreni menu.
<form>...</form> - pred kliknutim na odeslat
<form>...</form> <script>otevriMenu(5);</script> - po kliknuti na odeslat prida php js kod.

5. Muzes ulozit cookies, na kterou opet zareaguje js
http://peter-mlich.wz.cz/…cookies.html

Jestli ani jedna moznost nevyhovuje, tak napis, treba mne napadne neco dalsiho. Pripadne zkus google v souvislosti s tim pluginem a joomlou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:dc3e:49...–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
17. 6. 2015   #3
-
0
-

#2 peter
Ahoj Peter,

dakujem ti za odpoved. Pisal som o Fox contact formulari. On odosiela maily v poriadku a ma v sebe cast kodu o chybovych spravach. Oni sa odoslu do divka asi z nazvom foxcontainer, mozno s nazvom alert alert-error. V messageboard.php prilozenom v Fox contact adresari Joomly maju takyto kod na konci a takto sa nacita ta chyba podla mna

    public function __toString()
    {
        $result = "";
        if (!count($this->Messages)) return $result;

        $result .= '<div class="alert alert-' . FoxMessageBoard::$Levels[$this->Level] . '">' .

            '<ul class="fox_messages">';

        foreach ($this->Messages as $message)
        {
            $result .= '<li>' . $message . '</li>';
        }

        $result .= '</ul>' .
            '</div>';

        return $result;
    }

Skusil som nahradit to $message za slovicko a zobrazilo sa mi slovicko ako chybovy text.

Rozmyslal som dat do html dajaky kod, iba prazdne divko s dajkym php scriptom a potom by mi Joomla automaticky pri nacitani chybi v Fox contact formulari nacitala chybu do mojho divka s rovnakym nazvom. Skusil som tam dat dajaky taky kod

<div class="alert alert-' . FoxMessageBoard::$Levels[$this->Level] . '">
            <ul class="fox_messages">
            <li><?php echo $message ?></li>
            </ul>
            </div>

a nic. Ja malo vidim do php a javascriptu. Mozno sa da napisat javascript, mozno php aby nacital div. Pomohol by si mi. Dakujem.

Marek

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.92.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
17. 6. 2015   #4
-
0
-

Ahoj Peter,

skusil som pridat do css mojho html modulu vlastnost .fox_messges{border:solid red 3px} a ramik ulka sa mi zmenil aj pre chybu vo Fox formulari. Mozno by stacilo napisat asi script na nacitanie obsahu classi fox_messages dakam do mojho html modulu. Mozno sa da napisat vseobecny prikaz na to. Pomoholi by si mi. Dakujem.
Marek

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.92.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
18. 6. 2015   #5
-
0
-

Nepracuji s joomla. Nevim, co ti to vyplodi za html. Mozna, kdybys dal odkaz na stranku. Pokud to v html mas (www prohlizec, zobrazit zdrojovy kod), tu chybovou hlasku, tak uz je pak jen problem v tom, proc je skryta. A pak je tudiz treba zmenit nejake className pres js, aby se zobrazila.

Ja teda prvne pochopil problem tak, ze mas nejakou stranku. Na neco kliknes, zobrazi se jina, podobna stranka, navic je tam formular. Kdyz das formular odeslat, zobrazi se prvni stranka. Ted, otazkou je, jak ten formular tam zobrazujes? Jestli pres php a nebo se jen pres js/css nejak skryva. Pokud jen skryva, tak jej odkryt. Coz v js znamena prepsat u nejakeho prvku nejaky class, obvykle.
Priklad:
 

<style> #aaa.skryt {display:none;} #aaa.odkryt {display:block;} </style>
<span onclick="zmenClass('aaa','odkryt');">[odkryt]</span>
<span onclick="zmenClass('aaa','skryt');">[skryt]</span>
<div id="aaa" class="skryt">toto je skryty text, skryty formular s hlaskou</div>
<script> function zmenClass(id,css) {document.getElementById(id).className = css;} </script>


Tak uplne stejne by slo pridat k php kod

<div id="aaa" class="skryt">toto je skryty text, skryty formular s hlaskou</div>
<script> zmenClass('aaa','odkryt'); </script>
(tu definici fuknce mas nekde v externim js, rekneme, pravdepodobne soucasti toho pluginu)
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:658e:8b...–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
18. 6. 2015   #6
-
0
-

Ahoj Peter,
dakujem ti za odpoved, ja som spojil dve casti do mojho html modulu. Urobil som to koli vzhladu. Prvu cast som pouzil accordion zo stranky http://ruseller.com/…228/example/  a druhu cast som dal s pomocou Module anywhere do toho accordionu a to kontaktny formular Fox contact a da sa vidiet napriklad tuna http://www.fox.ra.it/contact-me.html . Po zadani zlych udajov vyskoci aj tu chybova sprava.  Module anywhere je taky systemovy modul, s ktorym sa da dat napriklad formular na hociaku poziciu stranky. Das do uvodzoviek iba nazov modulu na hociake miesto. Rozmyslal som nad skriptom, ktory by sa vykonal po kliknuti na buton Odoslat a script by otvoril accordion, tak ako si mi pisal. Asi by sa aj tak vykonal a stranka by sa refresla az po tom aj tak. Mozno sa da ta funkcia vykonavajuca chybovu spravu zduplikovat a vlozit inam v html. Docitam este tvoju spravu a skusim aj tvoju moznost. Mozno by si mi vedel pomoct. Prosim, dakujem.
Marek

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.92.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
23. 6. 2015   #7
-
0
-

Ahoj Peter,

nasol som ako urobit rozrolovanie okna funkciou. Robi sa to <input type="button" value="Refresni" onClick="{nestedAccordion.pr(0,0)}" />

Skusal som tu funkciu dat natvrdo do Submit buttona v php fsubmitter.php vo Fox contacte. Dal som to takto

                $icon = $this->Params->get("submiticon");
                $result .= '<button class="btn btn-success" type="submit" onClick="{ nestedAccordion.pr(0,0) }" style="margin-' . $GLOBALS["right"] . ':32px;" name="' . $this->GetId() . '">' . PHP_EOL .

a aj tak submit button potom refresne stranku a iba ta moja funkcia urobi blik a aj tak sa to policko zroluje. Mozno sa da ta funkcia dat po refresnuti. Maju tam funkciu potom onClick="ResetFoxControls();". Pomohol by si mi. Dakujem,

Marek

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.92.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
24. 6. 2015   #8
-
0
-

Njn, zacatecnik v php / js / html. Tam se to dost pere na nazvech a logice.

Prvne musis pochopit, ze php je jakysi program, ktery vygeneruje soubor. Vetsinou je to soubor htm, ale umi i obrazky, css a dalsi. Ten soubor bud odesle uzivateli nebo ulozi na zvolene misto na server, podle toho, co mas v kodu (echo '' nebo fwrite()).

Kdyz mas html stranku v prohlizeci uzivatele, das odeslat, poslou se data na php. Php z toho neco vygeneruje, treba html, a posle zpet uzivateli.
Kdyz mas ajax v js, tak to funguje podobne, akorat mas ta data ulozene do nejake promenne a nenacita se kvuli tomu cela stranka ze serveru.

$result .= '<button class="btn btn-success" type="submit" onClick="{ nestedAccordion.pr(0,0) }" style="margin-' . $GLOBALS["right"] . ':32px;" name="' . $this->GetId() . '">' . PHP_EOL .

Co to vygeneruje za html kod? (www prohlizec - zobrazit zdrojovy kod stranky / ve FF treba pres prave tlacitko v submenu). Predpokladam, ze neco takoveho:

<button class="btn btn-success" type="submit" onClick="{ nestedAccordion.pr(0,0) }" style="margin-right:32px;" name="12345">

Hned tam muzes videt nejake nesrovnalosti. Nic, co by jaksi asi melo delat problem.
- name by melo zacinat pismenem
- u onclick nemusi byt slozene zavorky a obvykle se to pise malymi pismeny
- co tam dela style? Od toho tam mas ty class.
No, a ted, ty chces, aby se po vypsani tohoto kodu spustil nejaky script? Ale v tom kodu mas zadane, ze se spousti ten script az na kliknuti na tlacitko. <button onlick=...>. Takze by musel uzivatel dodatecne navic kliknout. Script se spousti pres script tag.

<script>nestedAccordion.pr(0,0);</script>

K tomu tvemu butonu, jeste

- !!! kdyz mas tlacitko typu submit, tak zcela logicky odesila formular. kdyz tam pridas onclick, tak se spusti ten js a pak odesle formular. Kdybys chel zabranit odeslani, muselo by tam byt return false;
<button type=submit onclick="x='123';return false">
Lepsi je, kdyz se script navaze primo na formulare, kdyz chces neco takoveho udelat nebo treba kontrolu spravneho vyplneni formulare a bud pak formular odeslat nebo vypsat nejake chybove hlasky a formular neodesilat

<form onclick="x='123'; if x=='123' {return true;} else {alert('chyba';); return false;}">
<button type=submit >
</form>

To samozrejme muzes krasne zabalit do funkce.

<form onclick="return fff();">
<button type=submit >
</form>
<script>function fff () {x='123'; if x=='123' {return true;} else {alert('chyba';); return false;}}</script>

Funkce, kdyz tam nic nenapises, tak vraci true, pokud se vykona. Kdyz je submitovani true, tak se to odesle.
onClick="{ nestedAccordion.pr(0,0) }"
onClick="{ nestedAccordion.pr(0,0) }; return true;"
 

Konkretne tohle je zapis objektu (resp by mohl prohlizec zahlasit nejakou chybu, jestli umis hledat chybova hlaseni)
onClick="{ nestedAccordion.pr(0,0) }"
onClick="{ nejakafunkce() }" - totez, jakoze stejny vysledek z jsm cili true
onClick="{ true }" - totez
onClick="{ 0: true }" - totez (ale ta nula by prohlizeci mohla vadit)
onClick="{ 0: nestedAccordion.pr(0,0) }" - totez
Kdyz bys chtel dal s objektem pracovat
onClick=" x = { nestedAccordion.pr(0,0) }; alert(x[0])"
onClick=" x = { 0:nestedAccordion.pr(0,0) }; alert(x[0])"
Ano, do objektu (asociativniho pole) lze zapisovat vysledky funkci.

Ty jo, snad jsem te ted nezahltil informacemi (a snad tam nemam moc chyb). Zkratka plati to s tim <script> a ne <button>, co mas ty.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:3552:a7...–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
24. 6. 2015   #9
-
0
-

Ahoj Peter,

dakujem ti za spravu. Zhruba som pochopil tvoju spravu. Zhruba chapem php aj javascript, mam iba problem so syntaxou a usporiadanim znakov. Mam k tomu taku otazku, mozno mi vies pomoc. Ja mam kod kontaktneho formulara v sliderovom skripte a to naviac aj v Joomle. Sliderovy script mi po kliknuti buttonu otvori policko, po opakovanom kliknuti na button ho zroluje a v policku mam formular. Som zaciatocnik. Napisal som script a dal ho mimo slideru: <input type="button" value="Refresni" onClick="{nestedAccordion.pr(0,0)}" /> . On akosi nacita funkciu z js slidera a otvori slider a druhym kliknutim ho zatvori.

Pri odosielani formulara maju napisany dajaky script s funkciou ResetFoxControls(); a po kliknuti na button Odoslat mail sa vykona a urobi sa klasicky ako pri kazdom formulari refresh a tym sa mi slider zatvori.

Mozno sa da napisat script s casovym poradim, aby moj script otvarajuci slider sa vykonal az po ich funkcii ResetFoxControls(); . Pomohol by si mi. Prosim.

Marek

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.92.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
25. 6. 2015   #10
-
0
-

http://www.jqueryscript.net/accordion/Smooth-Nested-Accordion-Plugin-with-jQuery-jQuery-UI-multiAccordion.html
Tady treba maji pro otevirani primo open.

http://ruseller.com/lessons/les228/example/
http://www.fox.ra.it/contact-me.html

var TINY={};

function T$(i){return document.getElementById(i)}
function T$$(e,p){return p.getElementsByTagName(e)}

TINY.accordion=function(){
	function slider(n){this.n=n; this.h=[]; this.c=[]}
	slider.prototype.init=function(t,e,m,o,k){
		var a=T$(t), i=x=0; this.s=k||'', w=[], n=a.childNodes, l=n.length; this.m=m||false;
		for(i;i<l;i++){if(n[i].nodeType!=3){w[x]=n[i]; x++}} this.l=x;
		for(i=0;i<this.l;i++){
			var v=w[i]; this.h[i]=h=T$$(e,v)[0]; this.c[i]=c=T$$('div',v)[0]; h.onclick=new Function(this.n+'.pr(false,this)');
			if(o==i){h.className=this.s; c.style.height='auto'; c.d=1}else{c.style.height=0; c.d=-1}
		}
	};
	slider.prototype.pr=function(f,d){
		for(var i=0;i<this.l;i++){
			var h=this.h[i], c=this.c[i], k=c.style.height; k=k=='auto'?1:parseInt(k); clearInterval(c.t);
			if((k!=1&&c.d==-1)&&(f==1||h==d)){
				c.style.height=''; c.m=c.offsetHeight; c.style.height=k+'px'; c.d=1; h.className=this.s; su(c,1)
			}else if(k>0&&(f==-1||this.m||h==d)){
				c.d=-1; h.className=''; su(c,-1)
			}
		}
	};
	function su(c){c.t=setInterval(function(){sl(c)},10)};
	function sl(c){
		var h=c.offsetHeight, d=c.d==1?c.m-h:h; c.style.height=h+(Math.ceil(d/10)*c.d)+'px';
		c.style.opacity=h/c.m; c.style.filter='alpha(opacity='+h*100/c.m+')';
		if((c.d==1&&h>=c.m)||(c.d!=1&&h==1)){if(c.d==1){c.style.height='auto'} clearInterval(c.t)}
	};
	return{slider:slider}
}();
var parentAccordion=new TINY.accordion.slider("parentAccordion");
parentAccordion.init("acc","h3",false,0);
var nestedAccordion=new TINY.accordion.slider("nestedAccordion");
nestedAccordion.init("nested","h3",true,1,"acc-selected");

#nested .acc-selected {background:url(images/header_over.gif)}

V tom js kodu teda moc neni. Nejspis bys tam musel duplikovat pr na treba pr2 a upravit kod. Na te strance je nejaka minimalizovana verze, kde pouzili jako promenne jen pismenka. Takze najdi jinou verzi, neminifikovanou.
h.className=this.s
h=this.h[i]
this.s=k||''
slider.prototype.init=function(t,e,m,o,k)
... podle css to je neskodny styl, tak nic. Vypada to, ze vsechno obsluhuje zmena vysky.


function sl(c){ ... {if(c.d==1){c.style.height='auto'} clearInterval(c.t)} };
... to vypada na samotne slidovani. Jak je clearInterval, tak se jedna o ukonceni nejake akce a zruseni casovace (
setInterval)
c.style.height='auto' - hadal bych, ze potrebujes jenom nastavit tento styl
su(c,-1) - co je c?
c=this.c[i]
this.c[i]=c=T$$('div',v)[0] - co je v?
v=w[i]; - co je w?
if(n[i].nodeType!=3){w[x]=n[i]; x++} - co je n?
n=a.childNodes - co je a?
a=T$(t) - co je t?
slider.prototype.init=function(t,e,m,o,k) - co je t?
nestedAccordion.init("nested","h3",true,1,"acc-selected"); - id prvku
... takze C jsou divy uvnitr id=... (treba "nested") v prvni vrstve
Ta funkce by mohla vypada nejak takto:
slider.prototype.fullOpen=function(){c=this.c[0], c.style.height='auto';}
slider.prototype.fullClose=function(){c=this.c[0], c.style.height='0px';}
Ale bude to chtit pridat jeste parametry pro identifikaci.

h.onclick=new Function(this.n+'.pr(false,this)
cili, fo pr se asi zadava true/false a id prvku nebo primo element nebo slider. To mi nedava moc smysl, proc ty tam davas oboji nuly.
A zas podle kodu se porovnava f==-1 f==1 a h==d. h=this.h[i] - to bude element, cili cislo poradi element.
Jestli by treba nestacilo jedno s cisel zmenit na 1, ne?
onClick="nestedAccordion.pr(1,0);"




 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:28f8:1c...–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
26. 6. 2015   #11
-
0
-

Ahoj Peter,

dakujem ti za spravu. Mozno by si mi poradil s jednou vecou. Pomohol by si mi. Otvaranie slidera accordionu uz mam vo funkcii a ide mi to. Mam vsak vo vnutri kontaktny Fox formular a v nom na Submit buttone, mozna na celom formulari maju funkciu ResetFoxControls a ak dam na Submit button moju funkciu rozbalujucu slider accordionu tak sa ta funkcia vykona, otvori sa okno, a hned nato sa vykona ich funkcia ResetFoxControls a stranka sa refresne a accordion sa zbali na default poziciu a zatvori sa. Mozno sa da napisat script aby sa moja funkcia vykonala po zadani ich funkcie ResetFoxControls. Hoci tazko povedat ako sa zachova ak sa refresne stranka, mozno by sa tam mohol dat dajaky casovy udaj, aby sa vykonal o tri stotiny napriklad. Bolo by fajn ak by aj po odoslani formulara ostal slider accordionu otvoreny. Prosim, dakujem.

Marek

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.92.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
30. 6. 2015   #12
-
0
-

Ahoj Peter,

mozno by si mi vedel pomoct s jednou vecou. Pomohol by si mi. Pisal som ti o chybovych spravach formulara. Mam tam aj svoj modul. Formular aj moj modul su v php, moj modul mam v kombinacii php a html a php vytvara subor v html. Ta chybova sprava ma svoju class. Rad by som tu chybovu spravy zduplikoval na ine miesto a do ineho modulu. Do mojho modulu v php v kombinacii s html. Ja tam viem dat aj javascript aj css. Pomohol by si mi. Prosim, dakujem.

Marek

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.92.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
1. 7. 2015   #13
-
0
-

Ahoj Peter,

ja so myslel pod formularom kontaktny Fox formular. Prosim, dakujem.

Marek

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.92.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
2. 7. 2015   #14
-
0
-

Zkus sem dat stranku. Napis, co je treba na ni naklikat. Co se pak stane? Co se melo stat, nestat?
Zatim mi to prijde jako takove teoretizovani. Neco nekde mam, nedam, najdete mi v tom chybu :)
Navic je to problem jakehosi redakcniho systemu, ty maji vlastni forka a ty scripty psal kdovikdo a kdovijak. Ten by ti umel odpovedet na otazky. Ostatni to musi pracne zkoumat, co to asi dela, cim se to ovlada. Coz mne treba ted v tom horku nebavi :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:f110:4a...–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
2. 7. 2015   #15
-
0
-

Pokud tu chybu nedokaze programator zopakovat, tak ji nemuze hledat.
To mas jako, kdyz zakaznik rekne, tam nekde je chyba, kdyz jsem zadaval objednavku, neslo mi to. Vubec netusim, co tam vyplnoval, na co klikal a co se stalo v jakem prohlizeci a tak... Z takovych udaju problem nedokazes replikovat a videt, co se deje tobe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:f110:4a...–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
3. 7. 2015   #16
-
0
-

Ahoj Peter,

dakujem ti za spravu. Mas pravdu, ja to skusim sam pohladat v Joomle. Dakujem.

Marek

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.92.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
9. 7. 2015   #17
-
0
-

Ahoj Peter,

urobil som to. Jeden dobry chlapik mi poradil. Urobil som to podla http://api.jquery.com/html/ . Dal som na stranku jquery.js potom prazdne div s nazvom target a ono mi to nacitava chybovu spravu do tohoto div. Kod som dal takyto

$(function() {

    $("div#target").html($("ul ul ul.fox_messages").html());

});

Mozno by som ta mohol poprosit o jednu vec. Rad by som si dal na stranku aktualny kurz iba Dolara na Euro. Kolko stoji jeden Dolar Eur podla aktualnych kurzov. Mozno by si mi vedel aspon poradit ako s tym zacat. Asi by som mal zakomponovat do kodu linku na stranku svetovej banky vyhodnocujucu aktualny kurz. Rad by som to dal klasicky do divka a mozno by sa mohol pouzit javascript. Pomohol by si mi. Prosim, dakujem.

Marek

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.92.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
20. 7. 2015   #18
-
0
-

Tusim, ze csob nabizi listek jako txt. Pres php si to vytahnes, prepises na html a zobrazis. Nebo primo vypises.
echo file_get_contents($url); Tusim, ze po ruce nic podobneho zrovna nemam, ale mozna se neco bude dat najit pres google. js muzes pouzit jen na svoji stranku, takze to budes muset stejne tahat pres php. Navic by bylo dobre ten soubor kesovat a ne tahat online. A vzdy vypsat datum a cas posledni aktualizace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:d88b:95...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý