Mysqli fetch assoc vracia jeden riadok – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Mysqli fetch assoc vracia jeden riadok – PHP – Fórum – Programujte.comMysqli fetch assoc vracia jeden riadok – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
20. 6. 2015   #1
-
0
-

Ahojte, neviem kde je chyba, ale v cykle while mi vracia z databázy len jeden riadok, pritom ich tam mám oveľa viac. 

$query = "SELECT * FROM produkty_xml";


$result = $mysqli->query($query);

while ($row = $result->fetch_assoc())
{
$row['id'];
} 

Neviem kde je chybička, budem rád, ak mi niekto poradí.

Ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.210.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
20. 6. 2015   #2
-
0
-

#1 Anonym
Když ten dotaz spustíš přímo v mysql, např. pomocí PMA, kolik to vrátí řádků?

Co s těmi daty dál děláš? V cyklu žádné zpracování nemáš, jak poznáš kolik ti to vrátilo řádků?

Pokud dál zpracováváš to $row['id'], tak je jasné, že budeš mít přístup jen k jednomu (poslednímu) výsledku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.183.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
20. 6. 2015   #3
-
0
-

#2 z_moravec

No skrátil som ten dotaz. Ono to vytiahne a má zapísať do databázy. Vždy zapíše len prvý vybraný riadok a nič viac. AJ keď som si spravil počítadlo $i++ a na konci ho vypísal, tak sa ten cyklus zopakoval len raz. V PMA mi to vráti 12 riadkov, takže toľko, koľko ich tam je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.210.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
20. 6. 2015   #4
-
0
-

#3 Anonym
jestli tam mas furt toto:

while ($row = $result->fetch_assoc())
{
$row['id'];
} 

tak to nic vic nez jeden radej vypsat ani nemuze (jak zminoval z_moravec)

$row['id']; mimo to nic nedela!

Pokud chces neco udelat S KAZDYM RADKEM, tak to MUSI byt uvnitr while (...) { TJ_TADY; }

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kit+15
Guru
20. 6. 2015   #5
-
0
-

#4 KIIV
On ten zmetek "$row['id'];" má uvnitř while, jen to má blbě nastylované a odsazené. Mělo by tam být aspoň echo:

<?php
$query = "SELECT * FROM produkty_xml";
$result = $mysqli->query($query);
while ($row = $result->fetch_assoc()) {
    echo $row['id'];
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:221:5...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
20. 6. 2015   #6
-
0
-

#4 KIIV

Akosi stále nerozumiem, Ak mám tento kód:

$query = "SELECT * FROM produkty_xml";


$result = $mysqli->query($query);

while ($row = $result->fetch_assoc())
{
echo $row['id'];
} 

Tak to vypisuje jeden riadok, ale fetch assoc pre jeden riadok tzn. $row mám priamo vo while. Tak by to malo prechádzať všetky záznamy a nielen vypísať jeden, ako je tomu teraz. Možno tam mám nejaký preklep... ale nevidím ho tam. Ako by to malo správne teda kompletne vyzerať? Kde mám chybu? V úplne hornom príklad som neuviedol echo... takže to mohlo pomýliť zámer mojej otázky.

Ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.210.–
Kit+15
Guru
20. 6. 2015   #7
-
0
-

#6 Anonym
Mělo by to fungovat. Bohužel to nemohu vyzkoušet, protože ovladač MySQLi už nepoužívám a nechce se mi ho instalovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:221:5...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
21. 6. 2015   #8
-
0
-

#7 Kit

Akosi to stále vypíše len jeden riadok z databázy, už fakt neviem, prečo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.210.–
Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
21. 6. 2015   #9
-
0
-

Už to funguje, všetko uvedené tu je správne, mal som internú chybu, v skripte, ktorý som sem nevložil, myslel som si, že je chyba v tomto fetch assoc. Vďaka 

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.210.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý