Spouštění bat skriptů – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Spouštění bat skriptů – Java – Fórum – Programujte.comSpouštění bat skriptů – Java – Fórum – Programujte.com

 

Taufic
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
21. 6. 2015   #1
-
0
-

Ahoj,

mám takový problémek. Potřeboval bych jednoduchým prográmkem v Jave spouštět bat soubory.

 Napsal jsem si takovouhle kravinku:

final Process process= Runtime.getRuntime().exec(getParametersArray(scriptFile.getAbsolutePath()));
                try {
                    final int exitVal = process.waitFor();
                    //scriptFile.delete();
                } catch (InterruptedException e) {
                    e.printStackTrace();
                }
private static String[] getParametersArray(String path){
        String[] array = { "cmd",
                "/C",
                "start",
                path };
        return array;


ale při pokusu o spuštění se otevře pouze nové cmd okno s adresou odkud byl spuštěn .jar soubor a skript neproběhne. Poradí někdo co dělám špatně?

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1c01:158:8c9a:c7...–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
22. 6. 2015   #2
-
0
-

#1 Taufic
Tohle by mělo fungovat
Runtime.getRuntime().exec("cmd /c start build.bat");
Takže mě příjde že ty nemáš mezi parametrama mezery zkus za každý parametr v array přidat mezeru


private static String[] getParametersArray(String path){ String[] array = { "cmd ", "/C ", "start ", path }; return array;
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.26.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Ping.bat — založil Anonymní uživatel

AutoExec.bat — založil Ondřej Šplíchal

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý