Prosím radu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prosím radu – C / C++ – Fórum – Programujte.comProsím radu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

25. 3. 2006   #1
-
0
-

jak vytvorim pole ve kterym jsou jednotlivymi prvky slova nebo vety?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
char zz = 167; cout << "Jak jde " << zz << "ivot?\n";
Jura_0
Stálý člen
25. 3. 2006   #2
-
0
-

Cubche napsal:

jak vytvořím pole ve kterém jsou jednotlivími prvky slova nebo věty?

Pomoci pole poli(nebo pole pointru) nebo v C++ pouzit vyhod STL a kontejner std::vector.


/*C*/
[color=blue]char[/color] [color=black]*[/color][color=black]vety[/color][color=black][[/color][color=red]2[/color][color="black"]][/color][color=black]=[/color][color=black]{[/color][color=green]"Hi, "[/color][color=black],[/color] [color=green]"Cubche"[/color][color=black]}[/color][color=black];[/color]

//C++, bud stejne jako vyse
[color=black]std[/color][color=black]:[/color][color=black]:[/color][color=black]string[/color] [color=black]str[/color][color=black][[/color][color=red]2[/color][color=black] ][/color][color=black]=[/color][color=black]{[/color][color=green]"Hi, "[/color][color=black],[/color] [color=green]"Cubche"[/color][color=black]}[/color][color=black];[/color]
[color=black]std[/color][color=black]:[/color][color=black]:[/color][color=black]vector[/color][color=black]<[/color][color=black]std[/color][color=black]:[/color][color=black]:[/color][color=black]string[/color][color=black]>[/color] [color=black]vety[/color][color=black];[/color]

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Adam Streck0
Stálý člen
26. 3. 2006   #3
-
0
-

Já jenom, nemělo by to být

char *vety[2]={"Hi, ", "Cubche"}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura_0
Stálý člen
26. 3. 2006   #4
-
0
-

Taky, ze melo. Jen jsem zkousel obarvovani syntaxe, jenomze asi zdejsi rozhrani spatne interpretuje obarveni ] .Proto to neni videt.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Adam Streck0
Stálý člen
26. 3. 2006   #5
-
0
-

Uff, už jsem se lekl, že si nepamatuju ani základy.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Prosím o radu! :) — založil brunoczech

Prosím o radu — založil Michal

Prosím o radu — založil orei

Prosím o radu — založil majkl

Prosim o radu — založil takinoo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý