Dobrý den,
v práci jsem upravil existující editor ContextMenu, kterýžto původně používal UserControl. Nyní se to alespoň tváří jako kontextová nabídka, neb používám Menu - ContextMenu se bohužel nedá přiřadit do okna editoru. (Nemůže mít vizuálního rodiče.) Má vlastnost Order, kterážto se strká do SortedList. Ta se cvakala ručně. Docházelo ke kolizím hodnot atd. Já zasáhl a nyní se Order nastavuje stylem Drag & Drop. Zprvu jsem narazil na to, že Drop nemohu chytat na samotném menu, poněvadž nemám jak zjistit kam nově přiřadit přetahovaný MenuItem. Tak nyní ten, na kterýžto jej pustím, se zařadí za přetažený - přetažený jej zastoupí na oné pozici. (Drop v MenuItem funguje dokonale - využívám vlastnost Parent a kontroluji, zda nedropuje sám na sebe.) Dalo by se nějak jednoduše umožnit, aby si uživatel zvolil, zda chce přetahovat za či před Dropovaný element? A jak to graficky zobrazit? Separátory totiž již používám, tak nějaký barevně odlišný? Děkuji.
Fórum › .NET
Drag & Drop WPF MenuItem -> pozice Dropu
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 58 hostů
Podobná vlákna
Drag and Drop — založil skodik.o
Drag and drop — založil wetty
Drag and drop v Javascript — založil IronBoy
Problem drag and drop — založil shifty
Událost drag drop na vic objektu — založil Mamrdek
Moderátoři diskuze