Problém s generováním spustitelného JAR souboru javafx aplikace – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s generováním spustitelného JAR souboru javafx aplikace – Java – Fórum – Programujte.comProblém s generováním spustitelného JAR souboru javafx aplikace – Java – Fórum – Programujte.com

 

Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
30. 6. 2015   #1
-
0
-

Zdravím.

Chtěl by se zeptat jak správně generovat Jar soubor z javafx aplikace. V eclipse vše funguje. následně nechám vygenerovat spustitelný soubor a po jeho spoštění vypadne výjimka

C:\Users\Admin\Desktop>java -jar SP.jar
Exception in Application start method
Exception in thread "main" java.lang.reflect.InvocationTargetException
        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
        at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
        at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
        at org.eclipse.jdt.internal.jarinjarloader.JarRsrcLoader.main(JarRsrcLo
der.java:58)
Caused by: java.lang.RuntimeException: Exception in Application start method
        at com.sun.javafx.application.LauncherImpl.launchApplication1(Unknown S
urce)
        at com.sun.javafx.application.LauncherImpl.lambda$launchApplication$152
Unknown Source)
        at com.sun.javafx.application.LauncherImpl$$Lambda$2/793589513.run(Unkn
wn Source)
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Caused by: java.lang.NullPointerException: Location is required.
        at javafx.fxml.FXMLLoader.loadImpl(Unknown Source)
        at javafx.fxml.FXMLLoader.loadImpl(Unknown Source)
        at javafx.fxml.FXMLLoader.loadImpl(Unknown Source)
        at javafx.fxml.FXMLLoader.loadImpl(Unknown Source)
        at javafx.fxml.FXMLLoader.loadImpl(Unknown Source)
        at javafx.fxml.FXMLLoader.load(Unknown Source)
        at application.Main.start(Main.java:13)
        at com.sun.javafx.application.LauncherImpl.lambda$launchApplication1$15
(Unknown Source)
        at com.sun.javafx.application.LauncherImpl$$Lambda$52/41050883.run(Unkn
wn Source)
        at com.sun.javafx.application.PlatformImpl.lambda$runAndWait$172(Unknow
 Source)
        at com.sun.javafx.application.PlatformImpl$$Lambda$47/26697121.run(Unkn
wn Source)
        at com.sun.javafx.application.PlatformImpl.lambda$null$170(Unknown Sour
e)
        at com.sun.javafx.application.PlatformImpl$$Lambda$50/835354191.run(Unk
own Source)
        at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
        at com.sun.javafx.application.PlatformImpl.lambda$runLater$171(Unknown
ource)
        at com.sun.javafx.application.PlatformImpl$$Lambda$48/278401106.run(Unk
own Source)
        at com.sun.glass.ui.InvokeLaterDispatcher$Future.run(Unknown Source)
        at com.sun.glass.ui.win.WinApplication._runLoop(Native Method)
        at com.sun.glass.ui.win.WinApplication.lambda$null$145(Unknown Source)
        at com.sun.glass.ui.win.WinApplication$$Lambda$38/1205684458.run(Unknow
 Source)
        ... 1 more

Pokud někdo ví co stím děkuji za radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.44.–
1. 7. 2015   #2
-
0
-

Jak ten soubor generuješ, normálně dáš export, vybreš spustitelný jar soubor a uložíš?

Nepoužíváš reflekci?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.225.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý