Loop pro wordpress na homepage – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Loop pro wordpress na homepage – PHP – Fórum – Programujte.comLoop pro wordpress na homepage – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Návštěvník
~ Anonymní uživatel
66 příspěvků
2. 7. 2015   #1
-
0
-

Zdravím, 
nejsem programátor a neumím moc programovat. Povedlo se mi ve wordpressu nakódovat a vytvořit komplet šablonu, ale nyní bojuji s vytvořením loopu na homepage. Potřebuji, aby zobrazoval jen např. 5 příspěvků a to určitého obsahu (ve wordpressu mám vytvořené vlastní typy obsahu).

Kdyby mi byl někdo ochotný poradit jak na to, tak budu rád. V celé šabloně používám loop, který jsem si vzal ze šablony twentyfifteen, ale netuším, jak vyfiltrovat jen určitý typ obsahu a počet příspěvků.

Mám tři typy obsahu (např. články, videa, obrázky) a na homepage chci od každého typu vypsat jen určitý počet příspěvků.

<?php
            // Start the Loop.
            while ( have_posts() ) : the_post();
 
                /*
                 * Include the Post-Format-specific template for the content.
                 * If you want to override this in a child theme, then include a file
                 * called content-___.php (where ___ is the Post Format name) and that will be used instead.
                 */
                get_template_part( 'content', get_post_format() );
 
            // End the loop.
            endwhile;
 
        // If no content, include the "No posts found" template.
        else :
            get_template_part( 'content', 'none' );
 
        endif;
        ?>

Děkuji moc předem.
 

P.S.: Jen doplním, že jde o typ obsahu, čili toto: http://blog.netcorex.cz/wordpress/wordpress-tvorba-sablony-od-a-do-z-9-dil-vlastni-typ-obsahu/

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.189.–
peter
~ Anonymní uživatel
4004 příspěvků
3. 7. 2015   #2
-
0
-

$i=0;
if ($i==5) {break;}
++$i;

$i=0; 
while ( have_posts() ) :
	the_post();
	get_template_part( 'content', get_post_format() );
	if ($i==5) {break;}
	++$i;
endwhile;
 
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:5c37:6d...–
Jirka
~ Anonymní uživatel
305 příspěvků
5. 7. 2015   #3
-
0
-

Díky moc. A jak ještě můžu určit ten typ obsahu, který se má vypsat? Díky moc

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.134.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý