Napalovanie vo VB.NET – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Napalovanie vo VB.NET – .NET – Fórum – Programujte.comNapalovanie vo VB.NET – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tocimanko0
Grafoman
8. 2. 2007   #1
-
0
-

Zdravim vsetkch!
Viem, ze to je trochu divna otazka, ale ako sa da naprogramovat napalovanie na CD vo VB.NET 2005 ? Ak nie v tomto jazyku, tak mozno v inom, ale aspon ako to funguje, co treba zahrnut, vyuzit, a tak. Povedzme, ze mam subor, ktory chcem napalit na CD s multisession. Da sa to vobec?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
8. 2. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý