Načtení icon (ico 13x13) a použití toolbar? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Načtení icon (ico 13x13) a použití toolbar? – C / C++ – Fórum – Programujte.comNačtení icon (ico 13x13) a použití toolbar? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
oxidián0
Grafoman
9. 7. 2015   #1
-
0
-

Chybová hláška kterou dovstávám:

IDB_LOGO BITMAP "res\\aokts_big.bmp"
IDB_GOOD BITMAP "res\\good.bmp"
IDB_EVIL BITMAP "res\\evil.bmp"
IDB_ICON_TERRAIN "res\\terrain1.ico"
IDB_ICON_ELEV "res\\elev1.ico"
IDB_ICON_DRAWREPLACE "res\\replace1.ico"
IDB_ICON_DRAWFILL "res\\fill1.ico"
IDB_ICON_DRAWBRUSH "res\\brush1.ico"

1>CVTRES : fatal error CVT1100: duplicate resource. type:ICON, name:1, language:0x0409
1>LINK : fatal error LNK1123: failure during conversion to COFF: file invalid or corrupt

Vzniká ta hláška proto že jde o nestandardní velikost ikon? Dá se načíst rozměr 13x13 nebo něco dělám špatně?

Chci vytvořit ikony ale chci je umístit přímo na stránku, ne jako toolbars které bude možné schovat, ale jako pevnou součást stránky. Napadlo mě vytvořit tlačítka. Jak to teda nejlépe udělat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.87.–
oxidián0
Grafoman
9. 7. 2015   #2
-
0
-

Ok, tak se mi zdá, že jsem ten problém dočasně "vyřešil". Je tam ještě jeden soubory rc a problém zdá se být v tom, že když v tom rc které je k programu použiju jako zdroj ICON tak to z dalšího tc to nejde načíst. Něco teda dělám špatně. jeden rc načítá ikonu programu a druhý rc by vytváří formuláře. Takže jsem vynechal ikonu programu a nakompilovalo se to.

Edit: Tak jsem ty dva soubory spojil do jednoho a jede to :-) To je úleva!

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.87.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Icon — založil Standa

Nastavení Console icon — založil Mutagen

ToolBar — založil RePRO

Toolbar — založil xp

Toolbar a scrollování — založil thomasdv

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý