Jak zapnout a vypnou maximalizační tlačítko okna? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak zapnout a vypnou maximalizační tlačítko okna? – C / C++ – Fórum – Programujte.comJak zapnout a vypnou maximalizační tlačítko okna? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
oxidián0
Věrný člen
10. 7. 2015   #1
-
0
-

Jakým způsobem mohu zapnout maximalizační tlačítko? Momentálně je vypnuté a chci na jedné stránce udělat vyjímku, abych mohl aplikaci maximalizovat. Jaké vzkazy jsou volány při kliknutí na tlačítko maximalizace, přesněji řečeno když má dojít k maximalizování anebo k obnovení do původního stavu?

Nebo ještě lépe by bylo kdybyste mi poradili jak umožnit aplikaci změnit velikost okna. Aktuálně s tím nejde hýbat. A já bych si tu velikost dočasně změnil podle potřeby automaticky, kdybych věděl jak to udělat.

Edit:

Z toho co jsem našel na netu jsem si přečetle něco o tom, že chceteli udělat okono aby se nedalo maximalizovat nebo měnit velikost tak se mají nastavit tři specifické styly, jenže jsem tyto styly hledal a nenašel jsem je v programu. Tutíž je mi záhadno čím to je vypnuté.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.87.–
Reklama
Reklama
BDS+2
Věrný člen
11. 7. 2015   #2
-
0
-

#1 oxidián
Podívej se na funkce SetWindowLongSetWindowPos, přes ně se nastavují tlačítka a možnosti změny velikosti oken.

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
Visual Studio C/C#/C++
(pouze samouk)
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
11. 7. 2015   #3
-
0
-

#1 oxidián
Možná jsi tam našel nějaký styl (makra WS_xxx) který v sobě obsahuje více jednobitových flagů a mezi tím byl třeba WS_SIZEBOX. Např. WS_OVERLAPPEDWINDOW obsahuje prakticky všehno co okno může mít pokud jse o ovládání - roztažitelně, všechna sys. tlačítka apod.

Takže za běhu by mělo fungovat když podle potřeby ze stylu okna vyjmeš nabo přidáš WS_SIZEBOX.

Radek Chalupa
- individuální konzultace, školení programování (C/C++, WinAPI, COM, ActiveX, ATL, C#, NET Framework, MFC)
- vývoj software na zakázku
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 61 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý