Ve scriptu více proměnných – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ve scriptu více proměnných – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comVe scriptu více proměnných – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Country0
Duch
13. 7. 2015   #1
-
0
-

Ahoj mám tento script:

function keyWordsearch(){
        gapi.client.setApiKey(\'AIzaSyB7oqNYxEGnskHEpKHSCbIH_-VI4_sJkzg\');
        gapi.client.load(\'youtube\', \'v3\', function() {
                makeRequest();
        });
}
    function makeRequest() {
        var q = $(\'#query\').val();
        var request = gapi.client.youtube.search.list({
                q: q,
                part: \'snippet\',
               
                maxResults: 1
        });
        request.execute(function(response)  {                                                                                    
                $(\'#results\').empty();
                var srchItems = response.result.items;                      
                $.each(srchItems, function(index, item) {
                 
               
                vidThumburl =  item.snippet.thumbnails.default.url;  
                vidTitle = item.snippet.title;               
                vidThumbimg = \'<pre><iframe id="ytplayer" type="text/html" width="640" height="390"src="http://www.youtube.com/v/\'+ item.id.videoId+\'" frameborder="0"/></pre>\';  
                

              $(\'#results\').append(\'<pre>\' + vidTitle + vidThumbimg +  \'</pre>\');                           
        });  
    });  
}

Naplňuji ho pomocí:

<td><label> <input id="query" value="'.$song['Title'].'-'.$song['Artist'].'" type="hidden"/><button id="search-button"   onclick="keyWordsearch()">Search</button></label> </td>

Jak docílit toho aby script bral v potez na co kliknu. Nyní ať kliknu na jakýkoliv řádek v tabulce vždy to bere jen ten první.

Díky za radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.169.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
20. 7. 2015   #2
-
0
-

Id je unikatni.
Tudiz na jedne strance smi existovat jen jedenkrat.
Tudiz q = $(\'#query\').val(); vrati vzdy hodnotu prvniho <cokoliv id="query">, protoze zadne dalsi podle pravidel html nema ani existovat.
To je logicke.

Cili, pri vice vyhledavacich polickach bys tam mel predavat id do tech funkci a kazde id pojmenovat jinak.
Jestli je teda problem prave v tomhle. Z tveho popisu a zadneho demo prikladu, linku, neni uplne jasne, co ma clovek udelat, zadat, kliknout, aby se stalo presne to, co tobe. A neni uplne jasne, co chces, aby se stalo.

 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:d88b:95...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý